Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Peppersaus og soppstuing

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 16-08-10, 09:55   #1
Bua
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 5
Bua er på en erverdig vei

Peppersaus og soppstuing

Hei. Er det noen her som har oppskrift for en god peppersaus og soppstuing? Kan man spise sopp på lavkarbo?

Bua er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 10:01   #2
Areola
Supermoderator
 
Areola sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2005
Innlegg: 2.025
Areola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt av

Sv: Peppersaus og soppstuing

Flyttet til Spørsmål om matvarer og oppskrifter

__________________
Vil du ha en ticker? Les her
Areola er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lchf Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 10:38   #3
StegforSteg
Seniormedlem
 
StegforSteg sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Kristiansund
Alder: 47
Innlegg: 2.222
StegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snillStegforSteg er virkelig snill

Sv: Peppersaus og soppstuing

For soppstuingen freser jeg sopp, litt vårløk og rød paprika før det kokes ned i fløte - blir kjempegodt. Smakes til med salt og pepper.

__________________


Mål til påske:


StegforSteg er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 10:55   #4
Dilly
Seniormedlem
 
Dilly sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 1.886
Dilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressurs

Sv: Peppersaus og soppstuing



Det står en oppskrift på matprat.no, her
Man kan vel prøve å bytte ut hvetemelet med 1 ts JBK?

__________________

Dilly er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 11:04   #5
Augustina
Seniormedlem
 
Augustina sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Oslo
Alder: 41
Innlegg: 555
Augustina har en fantastisk aura rundt segAugustina har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Peppersaus og soppstuing

Jeg steker alltid opp masse god sopp med litt løk, har over Creme Fraiche (spørs hvor mange man lager til, beregn i hvertfall 1 boks på 4 stk), en 2-3 ts med soyasaus (litt i en stor porsjon er ok, gir god smak), presser over en fedd hvitløk (for de som liker det), salt og pepper. Av og til har jeg til og med litt fersk raspet ingefær i, balanserer ut soyasausen litt. Min samboer eter til han stuper av denne

__________________
Titt gjerne innom min personlige blogg: Gladpuls.wordpress.com

Eller Motivated - en felles trenings- og motivasjonsblogg med 6 fantastiske jenter.
Augustina er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF - med oppmot 70 karbs pr. dag Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 11:14   #6
Licota
Seniormedlem
 
Licota sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.521
Licota er virkelig snillLicota er virkelig snillLicota er virkelig snillLicota er virkelig snillLicota er virkelig snill

Sv: Peppersaus og soppstuing

Man kan klart spise sopp på lavkarbo. Masse, deilig frisk sjampingnon .

Jeg har ingen peppersausoppskrift, men jeg syns Fjordland sin ferdigsaus er god med 3,6g karb/100g.

Licota er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Spise rent og fint, da blir kroppen glad! Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 15:03   #7
Bua
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 5
Bua er på en erverdig vei
Question

Sv: Peppersaus og soppstuing

Hei, hva er JBK og hvor får man kjøpt det?

Bua er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 16-08-10, 17:11   #8
Dilly
Seniormedlem
 
Dilly sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2007
Innlegg: 1.886
Dilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressursDilly er en virkelig god ressurs

Sv: Peppersaus og soppstuing

Opprinnelig lagt inn av Bua, her.

Hei, hva er JBK og hvor får man kjøpt det?

Sjekk denne linken Johannesbrødkjernemel

Det er et veldig greit fortykningsmiddel som finnes i mange av oppskriftene her inne på dette forumet.

__________________

Dilly er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat
Gammel 17-08-10, 15:20   #9
Bua
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jul 2009
Innlegg: 5
Bua er på en erverdig vei

Sv: Peppersaus og soppstuing

Takker. Da vet jeg hva JBK var for noe og tenk, jeg hadde det i skuffen. Da blir det biff med soppstuing og peppersaus, gleder meg allerede

Bua er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Peppersaus Iset Annen mat 11 24-01-11 23:45
Soppstuing Nakkinekki Middag 6 10-09-08 18:56
Soppstuing??? Teletubbien Annen mat 6 08-05-07 19:37
Soppstuing Thse Middag 1 09-05-06 17:20
Soppstuing Elisabeth Atkins kosthold 2 01-09-05 09:10


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no