Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Trøblete marsipan

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 16-12-10, 18:48   #1
Cassiopeia
Seniormedlem
 
Cassiopeia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 582
Cassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snill

Trøblete marsipan

Så+ skjedde noe jeg aldri har opplevd før...
Jeg lagde marsipan i går, men den er da så utrolig smuldrete!
Den oppfører seg som om den er for tørr, men det bør være nok væske i (2 eggehviter og en klunk konjakk), og den kjennes ikke tørr. Bare smuldrete.

Jeg gjetter at det er sukrinmelisen som ikke "limer" like godt som sukkermelis, men hvordan får jeg den til å henge sammen? Mer egg? Annen væske? Gir jeg opp?

Alternativet er naturligvis å ha i mer eggehvite, bakepulver og litt anna snacks og lage kransekake og biscotti, men jeg har nå veldig lyst på marsipan også da.

Hjelp, noen?

__________________



Journalen min
Cassiopeia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert er vel beste ordet. Nesten ketogent, men ligger nærmere Lindberg enn Ketolyse nå Svar med sitat
Gammel 16-12-10, 21:38   #2
Lunaluna
Medlem
 
Lunaluna sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: Oslo
Alder: 41
Innlegg: 56
Lunaluna er på en erverdig vei

Sv: Trøblete marsipan

Prøv indisk tragant som du får kjøpt på apoteket! Brukes i peppermyntekonfekt laget av eggehvite og melis for å gjøre massen seigere, så bør gjøre samme nytten? Holder med en knivsodd eller to. Prisen er jeg usikker på.

__________________


Lunaluna er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 16-12-10, 21:56   #3
LineJM
Seniormedlem
 
LineJM sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Bergen
Innlegg: 630
LineJM er på en erverdig vei

Sv: Trøblete marsipan

Tror den koster rundt 100,- i noen lavkarbomarsipanoppskrifter jeg har lest, skal det være tragant, hjelper på seigheten.

__________________

"Don't believe anything you read on the net. Except this. Well, including this, I suppose" -Douglas Adams
"Hey, who wouldn't want to find a frog in their coffee? It's not like the stuff is good to drink anyway, and now you have a frog to play with." Hurog-Kyria
LineJM er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Neris and India's Idiot Proof Diet Svar med sitat
Gammel 16-12-10, 22:08   #4
Cassiopeia
Seniormedlem
 
Cassiopeia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 582
Cassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snillCassiopeia er virkelig snill

Sv: Trøblete marsipan

Da er det bare å hive seg rundt og kjøpe tragant i morra
Takk skal dere ha!

__________________



Journalen min
Cassiopeia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert er vel beste ordet. Nesten ketogent, men ligger nærmere Lindberg enn Ketolyse nå Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Marsipan<3 kirami Generell ernæringsdebatt 4 09-12-10 08:49
Trøblete mage Sunroad78 Ketolysekuren 9 19-08-10 07:56
Marsipan! Ulex Kake/dessert og snacks 43 08-03-10 14:06
Hmm litt trøblete til helga, hotell med mere Lykkelig Ketolysekuren 8 22-09-08 21:11
Marsipan guro Kake/dessert og snacks 62 09-12-06 19:29


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:19.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no