Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
20-09-08, 23:35 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 136
|
Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereJeg skal på helgetur. Med middag og alkohol og greier. Hvordan i huleste skal jeg klare å ketosen da?? Frokost kan jeg nok klare om jeg tar med meg noen skiver med brød eller satser på eggerøre osv. Men lunsj? Og middag?? Og ikke minst alkohol?? Er litt redd for å bli snydens også. Er det best å bare innse at dette kommer til å sprekke?
__________________
Tilbake på vannvogna... |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
20-09-08, 23:56 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Sandnes (Stavanger)
Alder: 38
Innlegg: 1.293
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereDu kan jo alltids spør etter salat som side-tilbehør til middagen din (istedet for ris/pasta/poteter ol), det syntes jeg personlig ikke er noe flaut. Gjorde det idag, da jeg bytta ut risen med salat på en kinarestaurant |
Min kostholdsfilosofi: Bedre uten brød - Lutz |
21-09-08, 00:17 | #3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 57
Innlegg: 2.462
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereFrokost- og lunsjbuffeter pleier å være ganske greie - egg, bacon og småpølser tror jeg er på hver eneste hotellfrokostbord. Til lunsj pleier det å være salater, majoneser, remulade osv. og masse godt kjøttpålegg, meierismør i små kuvertbegere, ost og skalldyr. Til middag (hvis det ikke er buffet), kan du be om ekstra kjøtt/saus/grønnsaker istedet for poteter/ris. |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
21-09-08, 13:46 | #4 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Trondheim
Alder: 42
Innlegg: 68
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereJeg har vært på to hotellkonferanser på to uker, og tenkte som deg at her er det bare å legge inn årene. Men det angra jeg på, for jeg ville holdt ketosen lett om jeg hadde prøvd! Masse egg og bacon til frokost og lunsj på bordet, + majones og salater og masse godt som det blir nevnt her. Til middag kunne jeg bare droppet poteten, hadde gått helt fint. SÅ - til neste konferanse vet jeg det
__________________
Vekt 26 sept: 81, 9 kg. Vekt 3 okt: 81,5 kg. Vekt 10 okt: 81,0 kg. Vekt 17. okt: 80,2 kg. |
Min kostholdsfilosofi: Tusler over til Lindberg |
22-09-08, 11:06 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Gjøvik
Alder: 56
Innlegg: 616
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereHvordan gikk helga? Skal ut på tur selv om ikke lenge. Håper det gikk greit med maten. Har noen tips om "niste" utenom Atkinsbarer? |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
22-09-08, 17:54 | #6 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 136
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereJeg drar først på fredag. Og har tenkt å forsøke å holde meg rimelig på innsiden av grensene. Så får det gå som det går.
__________________
Tilbake på vannvogna... |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
22-09-08, 18:17 | #7 |
Medlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Vestfold
Alder: 54
Innlegg: 84
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereJeg har nettopp vært på hotell-helg, og for meg var det IKKE aktuelt å kutte dietten... Buffèr er jo bare helt genialt, til tross for at det ikke var en veldig bra frokost på mitt hotell. Kokte egg, eggerøre, kjøttpålegg, ost, litt agurk og tomat gjorde jobben. Til lunsj ene dagen fikk vi elg-karbonader, var litt skeptisk i fht karb-innhold i sånn type mat, men jeg ba om ekstra grønnsaker i stedenfor potet, og fikk sausen "on the side", så jeg ikke behøvde å spise så mye (sauser er jo ofte basert på meljevning..). Omtrent det samme med middagene. Andre dagen fikk vi buffet til lunsj, så det var overhodet ikke noe vanskelig. Spiste ikke desserten, annet enn at jeg fikk jordbæra som var til pynt ) |
Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarb |
22-09-08, 20:20 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Sandnes (Stavanger)
Alder: 38
Innlegg: 1.293
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med mereKjempebra !! |
Min kostholdsfilosofi: Bedre uten brød - Lutz |
22-09-08, 21:11 | #9 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 6
|
Sv: Hmm litt trøblete til helga, hotell med merePå gode restauranter er de jo gjerne litt mer fantasifulle når det gjelder maten, hvilket betyr at man kan få litt andre ting en den vanlige poteten, pastaen eller risen. Jeg tilbragte en natt på hotell med jobben for en ukes tid siden (har bare vært på kur i to uker), og ble overrasket over hvor fint det gikk. Jeg måtte klare meg meg med en liten skje dessert og la litt pasta ligge igjen, men følte ikke jeg ofret noe annet, og ketolysestripsen ble rosa. Dette går nok finfint:-) Lykke til! |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Mere engelsk for de som trenger å smile litt | Maz | Livets lyse side | 1 | 01-05-04 23:20 |