Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

JBK vs Thick-It-Up ?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 10-02-11, 20:22   #1
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

JBK vs Thick-It-Up ?

Heisann.

Sliter litt med at JBK gir en veldig glatt smak i munnen. Men synes den er gull å bruke i sauser osv for å få den litt tjukkere. Da sparer man mye karber ved å blande vann med fløte og JBK.

Men som sagt, den glatte smaken takler jeg ikke, så det blir liksom ikke noe særlig likevel. Kom derfor over ett annet middel på lavkarbotorget.

Noen som har prøvd dette:
http://www.lavkarbo-torget.no/index....=product&id=76

Hvordan er dette i forhold? Samme greia?

Marius

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:32   #2
Timiane
Seniormedlem
 
Timiane sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Lørenskog
Innlegg: 513
Timiane er en juvelTimiane er en juvelTimiane er en juvel

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Jeg svarer egentlig ikke på det du spør om. Men har hatt samme følelsen av jbk, dvs at den blir litt ekkel i konststens spesielt i grøt. Jeg tilsetter et egg, og den blir tykkere og litt mere grøtete. Vet ikke om dette er noe til hjelp men..

__________________
Timiane er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse og redusert inntak av kunstige søtningsmidler og mere trim i hverdagen! Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:35   #3
senorita
Seniormedlem
 
senorita sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sunnmøre
Alder: 40
Innlegg: 1.907
senorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt likt

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

den har jo mye mer karber da.. en halv teskjei har 1 gram karbo av 1,7 gram... så det er ganske mye karber i da i følge mine utregninger blir det da 59% karber ? :|

__________________
Nytt mål fra 30.07.13:

senorita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo ala EAT Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:37   #4
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Opprinnelig lagt inn av senorita, her.

den har jo mye mer karber da.. en halv teskjei har 1 gram karbo av 1,7 gram... så det er ganske mye karber i da i følge mine utregninger blir det da 59% karber ? :|

Jadda, den har litt karber. Men en halv ts er stort sett mer enn nok.
Jeg må bruke værtfall 1 dl ekstra fløte om den skal kokes tjukk. For da blir det borte mye i tjukningsprossessen. Hehe. Og 1 dl fløte er mye mer enn 1 kh

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:37   #5
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Men kan jo funke å bruke en eggeplomme som sagt over her også

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:41   #6
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Opprinnelig lagt inn av senorita, her.

den har jo mye mer karber da.. en halv teskjei har 1 gram karbo av 1,7 gram... så det er ganske mye karber i da i følge mine utregninger blir det da 59% karber ? :|

Hmm, når jeg ser på den oversikten står alt på engelsk. Ser nesten ut som amrikansk label. Og da skal vel fibern trekkes fra. Så da er det 0 karbs.

Men jeg vet jo ikke. Men jeg tipper det

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 20:46   #7
senorita
Seniormedlem
 
senorita sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sunnmøre
Alder: 40
Innlegg: 1.907
senorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt likt

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

sant nok.. men 173 kr for den lille boksen? (inkl frak)...? :P da hadde jeg brukt egg tror jeg, hehe :P

__________________
Nytt mål fra 30.07.13:

senorita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo ala EAT Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 21:01   #8
langaard
Seniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
langaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisk

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Jeg bruker også egg for og tykne, men da må det ikke koke etterpå

langaard er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 21:06   #9
marjusen
Seniormedlem
 
marjusen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
marjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjentmarjusen begynner å bli godt kjent

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

nå var det ikke prisen jeg lurte på, men om noen har brukt dette og hvordan er det i forhold til JBK?

marjusen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat
Gammel 10-02-11, 21:18   #10
senorita
Seniormedlem
 
senorita sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Sunnmøre
Alder: 40
Innlegg: 1.907
senorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt liktsenorita er veldig godt likt

Sv: JBK vs Thick-It-Up ?

Nei det var kanskje ikke det, vet bare flere ikke har giddet å bestille fra den siden der pga dyr frakt etc.. Men men..

__________________
Nytt mål fra 30.07.13:

senorita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo ala EAT Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no