Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Erstatning for Bake Pro?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 15-11-10, 20:37   #1
Julie
Seniormedlem
 
Julie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 30
Innlegg: 1.629
Julie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snill

Erstatning for Bake Pro?

Kjøpte nylig boka "Bakeglede uten sukker" (norske utgaven, altså ), og der brukes Bake Pro, som er en type myseprotein.

Noen som har idéer til erstatning? Mandelmel, fiberhusk, JBKM,... kombinasjon av disse, eller andre "vanlige" lavkarbo-alternativer? Har aldri kjøpt inn soyaprotein/soyamel/bakemiks, fordi jeg synes det blir nok av andre LC-ingredienser om ikke jeg skal ha med en av de óg (får liksom i meg nok protein i løpet av dagen, så å ta proteinpulver i TILLEGG... ), så helst vil jeg unngå det (er dog billigere i lengden å kjøpe Bake Pro enn bakemiks fra ketolyse.no)...

I alle fall, noen innspill her?

Edit: Kan dette være en mulig erstatning? Er jo myseprotein (whey protein er vel myseprotein?) det óg, med kun ett gram karbo per "serving" (23 g).

__________________


Sist redigert av Julie : 15-11-10 kl 22:36.
Julie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for life! ♥ Svar med sitat
Gammel 19-11-10, 11:11   #2
mam
Seniormedlem
 
mam sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2004
Innlegg: 794
mam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjent

Sv: Erstatning for Bake Pro?

Bakepro er myseprotein. Så jeg vet ikke, jeg hva som er best å bruke. Jeg er skeptisk til soya, jeg kjenner smaken av det uansett. Jeg vurderer å kjøpe det selv, jeg har ikke gjort det ennå. http://www.x-life.no/ds_product_info...roducts_id/618

mam er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 13-12-10, 16:05   #3
janmesi
Medlem
 
janmesi sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: Oslo
Alder: 50
Innlegg: 404
janmesi er virkelig snilljanmesi er virkelig snilljanmesi er virkelig snilljanmesi er virkelig snilljanmesi er virkelig snill

Sv: Erstatning for Bake Pro?

nøytral myseprotein funker også - hør med helsekosten!

__________________
Beste hilsen fra Jan M - Lille Måne
"Selvsagt skal du ikke spise dyrefett!" (VGs Vektklubb) www.lillemaane.no
janmesi er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Wolfgang Lutz Svar med sitat
Gammel 22-02-11, 19:12   #4
Baugen89
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Dec 2010
Hvor: Ås
Alder: 36
Innlegg: 7
Baugen89 er på en erverdig vei

Sv: Erstatning for Bake Pro?

Man kan bruke vanlig myseprotein i steden for bakepro, men tviler på at baksten vil bli like bra. Bakepro er laget for å tåle høyere varme, og har noen ekstra bakeegenskaper som vanelig myseprotein ikke har :-)

__________________
Baugen89 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Dr.hexeberg Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Chips-erstatning! Enid Annen mat 11 25-05-11 18:54
Mel-erstatning Babycherry Spørsmål om matvarer og oppskrifter 11 03-02-10 16:18
Råd om erstatning? Boja Lavkarbo generelt 0 21-09-09 18:35
Tyggis-erstatning? okkufo Lavkarbo generelt 21 26-11-07 17:14
bake? xavier Spørsmål om matvarer og oppskrifter 0 08-09-04 14:49


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no