Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 46
Innlegg: 12.822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kruskakli?Bare lurer. Jeg spiser naturell youghurt eller skummet kulturmelk med kruskakli til de fleste måltider i løpet av dagen...(grovbrød med pålegg på jobb og en porsjon middag utenom) er dette greie karbohydrater? forstår det slik at noen karbohydrater er greie å spise, men det er sukker og fint-mel som er fy-fy???Jeg har ikke lest noen av Lindbergs bøker, så jeg vet kanskje ikke helt hva jeg snakker om, og er derfor takknemlig for svar. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon
![]() |
![]() |
#2 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Kruskakli er vel ettersom jeg vet bare fiber, så det er ikke slemme karber i det hele tatt. Det finnes slemmere karbohydrater enn det ja. |
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|