Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 55
![]() |
Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb SelectionKjøpt meg en stor dunk med denne brødmixen men stusser på en ting...det står at man skal la brødet hvile i 24 TIMER på kjøkkenbenken uinnpakket...stemmer dette???? Og at man ikke skal legge brødet i pose/ brødboks/ kjøleskap. Hva med etter de 24 timene, hvordan skal brødet da oppbevares? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF/ Ketose
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2010
Innlegg: 697
![]() ![]() |
Sv: Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb SelectionPå en rist oppå benken? *vetikke*
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse
![]() |
![]() |
#3 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Drammen
Innlegg: 1
![]() |
Sv: Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb SelectionDet stemmer det at det skal stå i 24 timer for lufting. Erfaringen med å ikke lufte det er at det da holder på mye fuktighet/vann og blir fort muggen. Kjempegodt med smør og ost..
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo som fungerer for meg :-)
![]() |
![]() |
#4 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb SelectionNå har jeg ikke prøvd denne brødmiksen, men jeg pleier alltid å skjære av skalkene på lavkarbobrød når det er helt ferskt. Da blir det ikke så soggy. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ingers lavkarbo brødmix fra Low Carb SelectionJeg lar det ligge på benken uten å skjære i til neste dag. Deretter skjærer jeg det opp i smale skiver, og pakker de i "porsjonspakninger" og hiver i fryseren. De jeg tar opp oppbevarer jeg i kjøleskapet |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Low Carb Selection i Kristiansand! | leliel | Lavkarbo generelt | 27 | 01-02-14 21:50 |
To carb or not to carb... litt humor i hverdagen! | Nerthus | Lavkarbo generelt | 5 | 16-03-11 18:45 |
Ingers rugbrød? | Moljesir | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 8 | 12-08-09 23:08 |