Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 01-05-08, 20:48   #1
Elanessë
Seniormedlem
 
Elanessë sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 2.157
Elanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt likt

Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Okey, slår sammen to spørsmål i èn tråd her

1. Hva kan jeg bruke bare eggehvite til..? Teit med oppskrifter der bare eggeplommen skal brukes ja... sitter her nå med et glass med eggehvite av 4 egg. Noen oppskrifter der hviten, men ikke plommen skal brukes?

2. Når det er en oppskrift der en kylling skal brukes, men jeg heller vil bruke kyllingfilèt... hvor mange filèter må til for at det blir samme mengde som èn kylling?

__________________
Ingenting smaker så godt som tynn føles! Min lavkarbo-webside
17,8 kg skal bort
Elanessë er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 01-05-08, 20:55   #2
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Åh åh åh åh! Trollkrem

Stivpisk eggehviten og bland i rørte tyttebær, mmmm! Barndomsminner!
(Men da må man jo nesten kjøpe sånne fryste tyttebær og ha i splenda e.l. når man rører dem, da).

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 01-05-08, 20:56   #3
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Når det gjelder spm nr to (som jeg overså i ivrigheten over trollkremen ), så må du nesten finne ut hvor mye en hel kylling veier uten bein, og bruke tilsvarende mengde kylling. (Mener å huske at jeg veide beina som var igjen fra en 450-gr pose med kyllingvinger, og at de veide ca 150 gram.)
Hva slags oppskrift er det snakk om?

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 01-05-08, 20:59   #4
Elanessë
Seniormedlem
 
Elanessë sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 2.157
Elanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt likt

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Opprinnelig lagt inn av photobscura, her.

Åh åh åh åh! Trollkrem
Stivpisk eggehviten og bland i rørte tyttebær, mmmm! Barndomsminner!
(Men da må man jo nesten kjøpe sånne fryste tyttebær og ha i splenda e.l. når man rører dem, da).

Går det ann å bruke andre bær? Tyttebær liker jeg ikke Multer og bringebær er veldig godt da, men kanskje mye karb i?

Opprinnelig lagt inn av photobscura, her.

Hva slags oppskrift er det snakk om?

Gratinert ostekylling. Tenkte å ha det til middag imorgen, men må bruke kyllingfilèet, for har en ganske stor pakke her som snart går ut på dato. Greit å bli kvitt dem istedenfor å hive i fryseren.

__________________
Ingenting smaker så godt som tynn føles! Min lavkarbo-webside
17,8 kg skal bort
Elanessë er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 01-05-08, 21:08   #5
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Tipper om du bruker to fileter så går det greit.

Du, jeg liker egentlig ikke tyttebær jeg heller, men det er noe helt ekstraordinært med denne desserten som mormor pleide å lage da jeg var liten. Ubeskrivelig! Samt at vi kidsa jo jubla over den drøye fargen som tyttebær gir.

Du kan sikkert bruke de bæra du nevner, men da ere ikke ånkli trållkreeeem

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 02-05-08, 20:07   #6
AnetteS
Medlem
 
AnetteS sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Asker
Alder: 41
Innlegg: 266
AnetteS har en fantastisk aura rundt segAnetteS har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Opprinnelig lagt inn av Elanessë, her.

2. Når det er en oppskrift der en kylling skal brukes, men jeg heller vil bruke kyllingfilèt... hvor mange filèter må til for at det blir samme mengde som èn kylling?

Når jeg renser en hel grillet kylling veier den ca 170 g ferdigrenset

__________________
-Anette-

*Journalen min*



AnetteS er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 02-05-08, 20:11   #7
Elanessë
Seniormedlem
 
Elanessë sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 2.157
Elanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt liktElanessë er veldig godt likt

Sv: Spørsmål om eggehvite og kyllingfilèt

Hihi jeg gav opp dette, og dro og kjøpte en grillet kylling det var nok best til denne oppskriften uansett så... har andre oppskrifter som jeg kan bruke filèt til

__________________
Ingenting smaker så godt som tynn føles! Min lavkarbo-webside
17,8 kg skal bort
Elanessë er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Velkommen til spørsmål & svar HP Spørsmål og svar 955 27-01-17 23:29
Kyllingfilet m/ brokkoligrateng = 6 karbohydrater Trinelise Middag 8 10-04-08 20:46
Spørsmål til Torkil Aadi Lavkarbo generelt 6 01-03-06 23:11
Div info til Atkins-brukere, og noen spørsmål Bambina Atkins kosthold 7 10-03-05 21:11


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no