Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Sukrin som splenda?

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 21-02-11, 20:57   #1
TSB
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Innlegg: 5
TSB er på en erverdig vei

Sukrin som splenda?

Ser det er flere oppskrifter rundt omkring med splenda - kan dette byttes ut med sukrin eller må jeg ut og kjøpe splenda også?

TSB er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 22-02-11, 16:12   #2
Kitsu
Seniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.466
Kitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlysKitsu er et fyrlys

Sv: Sukrin som splenda?

Det kan byttes ut ja, men vet ikke i hvilket mengdeforhold.

__________________
~*~

Vårmål: Trene mer, spise rett, ikke fokusere så mye på vekten.

~*~
Kitsu er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 22-02-11, 16:21   #3
ada-emilie
Sperret
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.076
ada-emilie har en fantastisk aura rundt segada-emilie har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Sukrin som splenda?

Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.

ada-emilie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: egenkomponert Svar med sitat
Gammel 24-02-11, 16:47   #4
Leoline
Medlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Alder: 40
Innlegg: 64
Leoline er på en erverdig vei

Sv: Sukrin som splenda?

Va med natreen?
Finner ikke onfo om det...er noe ny her jeg....
Når man baker, f.eks boller eller kaker (ketolyse-lavkarbo er min retning)
hva er da det beste om bake med? Skjønner meg ikke helt på dette...sukrin, splenda, natreen,candarel??

Leoline er avlogget   Min kostholdsfilosofi: prøver ketolyse.....;) Svar med sitat
Gammel 25-02-11, 18:30   #5
Alkazelters
Seniormedlem
 
Alkazelters sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 504
Alkazelters er en juvelAlkazelters er en juvelAlkazelters er en juvel

Sv: Sukrin som splenda?

Opprinnelig lagt inn av ada-emilie, her.

Sukrin søter bare 75% av hva farin søter. Du må altså bruke litt mer sukrin.

Enig i logikken din, men ikke helt enig i at man må bruke mer.

Erfaring 1: Om du bruker mye sukrin, så blir det ikke søtere, men "kaldere" i smaken.

Erfaring 2: Sukrin fungerer best når man innser at det ikke kommer til å smake like søtt som produkter laget med sukker. Litt mindre søtt, men egentlig like godt når man venner seg til det!

Alkazelters er avlogget   Min kostholdsfilosofi: OE Svar med sitat
Gammel 25-02-11, 19:29   #6
Ole Brum
Juniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Oslo
Alder: 65
Innlegg: 24
Ole Brum er på en erverdig vei

Sv: Sukrin som splenda?

akkurat sjekket min Natreen flaske som sier 1 kh pr. 100 gr. det må jo være greit? Dessuten er den enkel å få tak i, selv den lille butikken på hjørne fører den.

Ole Brum er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolysekuren Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Sukrin/Splenda lillemorell Spørsmål om matvarer og oppskrifter 1 10-11-10 15:11
Hvor mye sukrin er 15 g splenda? Kamelen Spørsmål og svar 1 04-10-10 16:51
Sukrin VS Splenda? Nahemah Spørsmål om matvarer og oppskrifter 3 24-08-10 21:56
Stevia-sukrin-splenda mpbb Spørsmål og svar 23 25-01-09 09:51


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no