Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Raclette

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 03-11-07, 09:00   #1
safran
Seniormedlem
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 565
safran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snill

Raclette

Det lurer jeg på å ha idag. Noen forslag til tilbehør? Loff og poteter utgår jo nå, men det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.

__________________


Min journal
safran er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Grete Roede/Fedonish Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:02   #2
Lilly
Medlem
 
Lilly sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Lørenskog
Alder: 50
Innlegg: 299
Lilly er ny på veien

Sv: Raclette

Vi bruker alltid grønnsaker i skålene under med ost på vi, og det går jo nå også.

__________________
Ned 29 kg... 6,5 kg forsvant med Ketolyse...
Etter kostholdsendring uke 3: -2,4 kg, totalt -8,9 kg
20,1 kg igjen.
Syklet 193 km siden 3.mars
Min journal
Lilly er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon/Anne M.Lystad Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:09   #3
lokkebiff
Seniormedlem
 
lokkebiff sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2006
Hvor: Tromsø
Alder: 47
Innlegg: 10.266
lokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisklokkebiff er bare helt fantastisk

Sv: Raclette

Opprinnelig lagt inn av safran, her.

det hadde vært veldig fint å ha noe å hive osten på.

Hva med en tallerken...?


__________________
..lev livet carpe diem..


-35 kilo er jeg stolt av
Men jeg er enda stoltere over å ha holdt vekta i 5 år
lokkebiff er avlogget   Min kostholdsfilosofi: streng Skaldeman Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:13   #4
moinx
Gjest
 
Innlegg: n/a

Sv: Raclette

Opprinnelig lagt inn av lokkebiff, her.

Hva med en tallerken...?


  Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:24   #5
safran
Seniormedlem
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 565
safran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snill

Sv: Raclette

Tallerken og grønnsaker notert. Mer? Hva slags grønnsaker?

__________________


Min journal
safran er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Grete Roede/Fedonish Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:37   #6
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Raclette

Åh jeg har så lyst på raclettejern! Skal kjøpe i nærmeste fremtid.
Hmm brokkoli og blomkål (kokt) er jo godt med ost over. Dessuten er spekemat og annet kjøtt nydelig med ost over, det steker du jo på raclette-overflaten. Salami, fårepølse, skinke, spekeskinke osv. Asparges eller kokt purre rullet inn i spekeskinke med ost over? Du kan jo også bake lavkarbobrød og riste det og skjære det i terninger, evt. steke slike brødterninger i hvitløksbrød i en stekepanne og så dyppe dem i osten. Mmmm.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 09:46   #7
safran
Seniormedlem
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 565
safran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snill

Sv: Raclette

Broccoli og spekemat, ja!

__________________


Min journal
safran er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Grete Roede/Fedonish Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 10:16   #8
Torkil
Seniormedlem
 
Torkil sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Arendal
Alder: 67
Innlegg: 1.714
Torkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastiskTorkil er bare helt fantastisk

Sv: Raclette

Hei
Sopp, squash, paprika, aubergine (lett grillet),
Velbekomme
Torkil

Torkil er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 13:42   #9
Millsi
Medlem
 
Millsi sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2007
Innlegg: 486
Millsi er på en erverdig vei

Sv: Raclette

Hmm,aubergine er deeilig med ost *sikler*

Millsi er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 14:54   #10
safran
Seniormedlem
 
safran sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Innlegg: 565
safran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snillsafran er virkelig snill

Sv: Raclette

Her kom det gode forslag! Jeg kjøper litt grove pølser også, da har jeg følelsen av å spise litt mer *mat*.

__________________


Min journal
safran er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Grete Roede/Fedonish Svar med sitat
Gammel 03-11-07, 15:14   #11
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Raclette

Nå vi har raclette, steker vi masse forskjellig kjøtt, kylling, pølser. Steker ost i skålene, gjerne blanda med litt løk, eller fersk delt sjampinjong og litt pepper på. Dette bruker jeg som "krydder" oppå kjøttet.Lager gjerne blomkål og brokkoligrateng ved siden av. Og sjampinjongsaus...
Paprikaringer er godt å steke med ost på. Og cherrytomater delt i to, med litt hvitløk og salt/pepper på.

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 01:56.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no