Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

Konfirmasjon, kake, hjelp!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 07-05-08, 23:55   #1
Marita
Seniormedlem
 
Marita sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Alder: 40
Innlegg: 1.426
Marita begynner å bli godt kjentMarita begynner å bli godt kjentMarita begynner å bli godt kjentMarita begynner å bli godt kjentMarita begynner å bli godt kjentMarita begynner å bli godt kjent

Konfirmasjon, kake, hjelp!

Ok, broren min er konfirmant på lørdag og mamma synes jeg burde ha en lavkarbokake på kakebordet... Jeg er kresen når det kommer til kaker, og tror en sjokoladekake kan være det tryggeste?
Problemet er at jeg er ELENDIG på å regne karbeinnhold på bakst foreløbig.. Kan noen hjelpe meg? Har sett på disse to:

Lettlaget brownie:
60 gram kremost, helst philadelphia, tine kremost virker litt annerledes
1 ss mandelbutter
1 ss smør
1 egg
1ts vanille ekstrakt
1ss bakecacao
flytende søttstoff (natrena) så mye som du vill. tilsvarende 50 gr sukker virker for meg.

eller

Sara Bernardt - tenkte i kakeform i såfall... vet i allefall jeg liker det
3 eggehv.
20-30 g splenda/natreen (må nok smake meg til)
250 g finmalte mandler
200 g smør - mykt
20-25 g splenda/natreen
3 eggepl.
1 pl. reven kokesjokolade (sukkerfri/70%)

Glasur:
2 pl. kokesjokolade+2 ss delfiafett smeltes.


Håper noen av de som er mer erfaren orker hjelpe meg å regne! Skjønner ikke dette med søtstoff og sånn, jeg..

__________________
Besøk meg gjerne på: Maritas vei mot et bedre liv
Marita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Har funnet mitt eget opplegg :) Svar med sitat
Gammel 08-05-08, 00:30   #2
Gracella
Seniormedlem
 
Gracella sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Finnmark
Innlegg: 2.881
Gracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt avGracella har veldig mye å være stolt av

Sv: Konfirmasjon, kake, hjelp!

Opprinnelig lagt inn av Marita, her.

Ok, broren min er konfirmant på lørdag og mamma synes jeg burde ha en lavkarbokake på kakebordet... Jeg er kresen når det kommer til kaker, og tror en sjokoladekake kan være det tryggeste?
Problemet er at jeg er ELENDIG på å regne karbeinnhold på bakst foreløbig.. Kan noen hjelpe meg? Har sett på disse to:

Lettlaget brownie:
60 gram kremost, helst philadelphia, tine kremost virker litt annerledes
1 ss mandelbutter
1 ss smør
1 egg
1ts vanille ekstrakt
1ss bakecacao
flytende søttstoff (natrena) så mye som du vill. tilsvarende 50 gr sukker virker for meg.

eller

Sara Bernardt - tenkte i kakeform i såfall... vet i allefall jeg liker det
3 eggehv.
20-30 g splenda/natreen (må nok smake meg til)
250 g finmalte mandler
200 g smør - mykt
20-25 g splenda/natreen
3 eggepl.
1 pl. reven kokesjokolade (sukkerfri/70%)

Glasur:
2 pl. kokesjokolade+2 ss delfiafett smeltes.


Skal prøve meg her med noen ca.verdier:
60 g philadelfia: 1,92g
Mandelbutter: usikker, men 1 ss mandler er 1g karb
1 ss smør: 0,1 g
1 egg: 1g
15 g kakao: 3g

Natrena har jeg ikke, så der kan jeg ikke hjelpe.
Totalt blir dette 7,02 g karber pluss vanlijeekstrakt og søtstoffet.

Den andre er det adskillig mer karber i.

3 egg: 3 g
250 g mandler: 17,3g
200 g smør: 2g
max 55 g splenda: 54 g

Jeg vet ikke hvor mange karber det er i sjokoladen eller delfiafettet dessverre.
Så langt er vi da oppe i 76,3 karber (pluss sjokoen og fettet)

Håper at jeg har gjort dette rett, det er første gangen....
Jeg har brukt tabellene i "Mat på Data"

__________________
”Hvis det ikke er meningen at vi skal spise dyr, hvorfor er de da lagd av kjøtt?”-Homer Simpson

Gracella
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Gracella er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ferdig på Ketolyse, nå lavkarbokosthold Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Treng litt hjelp! Gro South Beach 7 11-05-06 21:53
kake hjelp !!!!!!!!!!!!! nøtta Oppskrifter 1 28-02-06 10:06
Hjelp - kake uten ovn? Marianne Spørsmål om matvarer og oppskrifter 25 06-03-05 15:26


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 09:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no