Soppstuing/saus med purre og ost
Ligger sikkert ute mange som ligner, men .. 
1. pakke med kantarell og stensopp blanding fra Rema.
Purre
Kremfløte
Salt og pepper
Ost
Har ikke målt akkurat hvor mye jeg har brukt her men...
Fremgangsmåte:
Tøm soppblandingen i en panne og stek sammen med opphakket purre.
Jeg bruker kanskje en 30-40g purre, men jeg er veldig glad i det.
Når dette har stekt litt heller jeg over kremfløte så det dekker det i panna.
Har over salt og pepper etter smak.
I går hadde jeg i litt muskat også.
Når det har kokt en liten stund å tyknet litt så har jeg i ost som smelter inn i sausen å gjør den tykkere.
Her er det bare å ha i ost til man synes den er tykk nok.
Den beste osten jeg har prøvd er Pizzaost med fire forskjellige oster.
Jeg helte dette over biffen jeg spiste på lørdag å hadde blomkål og brokkoli til.
NAM!!!
Mannen likte det også kjempe godt.
__________________

Dame med PCOS som vil spise seg frisk!
BLOGGEN
|