Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Buskerud
Alder: 46
Innlegg: 109
![]() |
![]() Linfrø og omega 3Leste en gang på nettet (finner selvfølgelig ikke igjen hvor) at hvis man knuser linfrø så vil fettsyrene bli harske ganske så med en gang, ergo det er lite vits i å kjøpe ferdig knuste linfrø på helsekosten for da vil de gode omega 3'ene være harske.
__________________
Jeg er gift og mamma til to små
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Buskerud
Alder: 46
Innlegg: 109
![]() |
Sv: Linfrø og omega 3...Ingen??
__________________
Jeg er gift og mamma til to små
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 504
![]() ![]() ![]() |
Sv: Linfrø og omega 3...Jeg tror, at uansett så vil de knuste linfrøenes omega3-fettsyrer bli ødelagt når du steker brødet. Hele frø kan tåle varmen fordi skallet fungerer beskyttende.
__________________
http://www.myspace.com/theobalsam |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: OE
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Buskerud
Alder: 46
Innlegg: 109
![]() |
Sv: Linfrø og omega 3Det har du sikkert rett i Alkazelters
__________________
Jeg er gift og mamma til to små
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Forskjell på linfrø og linfrø? | Human | Ketolysekuren | 21 | 30-03-11 18:30 |
Omega-6 og omega-3 gir fedme, diabetes, hjertefeil og kreft? | arvid g | Generell ernæringsdebatt | 0 | 14-04-09 07:52 |
Omega 3 | Fridolina | Nyheter / media | 0 | 31-07-06 13:16 |
Omega 3 | Fridolina | Kosttilskudd | 4 | 10-07-06 04:18 |
Omega-3 | guro | Kosttilskudd | 4 | 02-04-06 00:44 |