Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Kostholdsfilosofier > Ketolysekuren

På tide med en ny kur

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 13-05-11, 00:53   #1
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

På tide med en ny kur

Jada da var vekta kommet tilbake igjen i løpet av 2 år igjen med dårlig livsstil.
Tenker nå å gå ned en ca 20kg(Ikke at jeg vet hva jeg veier, har ikke noen vekt som funker) Men måler meg med målebånd istedet og bruker det som motivasjon.

I går proppa jeg meg med nudler, xxlbanansplit og øl for siste gang på en god stund :P

Idag gikk det i egg og bacon + litt grønnsaker.

Er det smart og nesten unngå karbs til man kommer seg inn i ketose eller er det like lett/lettere og komme inn i ketose med 15-20g karbs om dagen?

Har ikke noe stix til å sjekke men regner med jeg kjenner den gode ånden om noen dager alikevel

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 01:03   #2
Bittemoren
Seniormedlem
 
Bittemoren sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: Austevoll
Innlegg: 534
Bittemoren er ny på veien

Sv: På tide med en ny kur

velkommen

__________________
Bittemoren er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo heller mot ketolyse Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 08:58   #3
Fjasnissen
Supermoderator
 
Fjasnissen sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 1.264
Fjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt liktFjasnissen er veldig godt likt

Sv: På tide med en ny kur

Opprinnelig lagt inn av Conjurier, her.

Jada da var vekta kommet tilbake igjen i løpet av 2 år igjen med dårlig livsstil.
Tenker nå å gå ned en ca 20kg(Ikke at jeg vet hva jeg veier, har ikke noen vekt som funker) Men måler meg med målebånd istedet og bruker det som motivasjon.

I går proppa jeg meg med nudler, xxlbanansplit og øl for siste gang på en god stund :P

Idag gikk det i egg og bacon + litt grønnsaker.

Er det smart og nesten unngå karbs til man kommer seg inn i ketose eller er det like lett/lettere og komme inn i ketose med 15-20g karbs om dagen?

Har ikke noe stix til å sjekke men regner med jeg kjenner den gode ånden om noen dager alikevel

Hei.

Det er ikke nødvendig å kutte ut karbene helt. Hvis du har levd så høykarbo som det høres ut nylig, så ville det nesten være bedre å trappe ned litt sakte for å ikke gå på en skikkelig sukkerabstinenssmell. Du kommer nok til å komme i ketose enten du ligger på 20 gram eller 0 gram, men karbo fra grønnsaker er en bra ting, så ingen grunn til å kjøre en helt ekstrem redusering.

Og lykke til

__________________
I know that I'm born and I know that I'll die. The inbetween is mine.


Fjasnissen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo med ketogent underlag Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 10:57   #4
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Ja sukkerabstinensen kom allerede første dagen den så tror den hadde blitt vanskelig å unngå den uansett når jeg gikk over til lavkarbo

Tenker jeg får hamstre inn litt grønnsaker idag da

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 11:07   #5
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: På tide med en ny kur

Litt usikker på om du har vært på lavkarbo før - men det kan uansett være en ide og oppdatere seg på disse linkene:

Anbefaler du leser nybegynnertråden til arnakristin - og kanskje vurderer og printe ut denne greie huskelisten i starten

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 12:39   #6
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Opprinnelig lagt inn av Nerthus, her.

Litt usikker på om du har vært på lavkarbo før - men det kan uansett være en ide og oppdatere seg på disse linkene:

Anbefaler du leser nybegynnertråden til arnakristin - og kanskje vurderer og printe ut denne greie huskelisten i starten

Ja var på lavkarbo for 2 og et halv år siden og det gikk strålende helt til jeg falt tilbake til gamle vaner

Den nybegynnertråden hadde jo masse nyttig alikevel, fine linker og ting man har glemt ut med årene

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 21:01   #7
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Syke sukkerabstinenser idag, sykt vanskelig å gå forbi 10kr kroneis på narvesen og halvpris på påskegodt på butikken. Var "flink" og gikk for fløte + bringebær, med en flaske hvitvin på deling med dama.

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 13-05-11, 21:45   #8
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: På tide med en ny kur

Opprinnelig lagt inn av Conjurier, her.

Syke sukkerabstinenser idag, sykt vanskelig å gå forbi 10kr kroneis på narvesen og halvpris på påskegodt på butikken. Var "flink" og gikk for fløte + bringebær, med en flaske hvitvin på deling med dama.

Spis mer feit mat! Vanskelig og ha søtsug med stappa full mage av proteiner og fett

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat
Gammel 14-05-11, 11:08   #9
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Hmm nå er jeg ikke sulten i det hele tatt selv om jeg ikke har spist på en ca 15 timer. Burde jeg bare presse i meg noe fett eller bare vente til jeg blir sulten ?

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 14-05-11, 11:18   #10
ThereseA
Seniormedlem
 
ThereseA sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Mjøndalen
Alder: 38
Innlegg: 604
ThereseA er ny på veien

Sv: På tide med en ny kur

Spis når du er sulten du

__________________


ThereseA er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 14-05-11, 17:31   #11
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Første måltid i dag ble middag

American hotdogs med kinakål som brød, toppa med bacon, tomat og litt løk. Smakte rimelig digg

Har begynt å kjenne meg litt slapp nå pga. omstillingen for kroppen, håper det ikke varer alt for lenge..

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Gammel 16-05-11, 16:43   #12
Conjurier
Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 100
Conjurier er på en erverdig vei

Sv: På tide med en ny kur

Tenkte jeg skulle lage Dronning Maud i morgen så kjøpte en mørk sjokolade fra sukkerfritt av typen:
http://www.sukkerfritt.com/nettbutik...&category_id=1

Dette har da ført til mye lesing av tidligere poster om diverse søtningstoff der man nesten blir mer forvirret for hver post man leser. Det jeg tror jeg kom fram til var at jeg må regne med karbene altså 50g Stemmer dette?

Hvilke søtningstoffer er trygge med tanke på karber i ferdiglaget godteri? (Ikke noen aspartam debatt om helseskader nå plz, den har alle fått med seg allerede )

Sukrin blir vel så og si ikke brukt i noe som helst heller ikke stevia. Så er det da bare aspartam og acesulfam-k som gjør at man ikke må tenke på karber?

Conjurier er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
På tide å gi opp? Ole Brum Spørsmål og svar 32 17-03-11 08:26


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no