Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: May 2011
Hvor: akershus
Innlegg: 92
![]() |
Glutenmel? Er det OK?Jeg har fått en pose gluten mel av en venninde og nå lurer jeg på om det er ok å bruke...hun spiser selv lavkarb. og sa det er ok...Stemmer? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mindre karber, mer mosjon.
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Slattum
Innlegg: 219
![]() |
Sv: Glutenmel? er det OK?Inneholder det karbo? Står det ikke på pakken? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert, lavkarbo med shakes
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: May 2011
Hvor: akershus
Innlegg: 92
![]() |
Sv: Glutenmel? er det OK?
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Mindre karber, mer mosjon.
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Glutenmel? er det OK?Blender er genialt å male nøtter og frø med |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2011
Hvor: Bergen
Alder: 40
Innlegg: 1.466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Glutenmel? er det OK?Tingen med glutenmel er at man som oftest ikke bruker så mye av det i gangen. Jeg tilsetter litt når jeg bruker mandel- eller kokosmel, bare fordi gluten er det som holder deigen sammen.
__________________
~*~
Vårmål: Trene mer, spise rett, ikke fokusere så mye på vekten. ~*~ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Glutenmel? Er det OK?Glutenmel bruker jeg stort sett i pizzabunn for å få hvete-smaken. Blir oppblåst av gluten (tror ikke jeg tåler det så godt - det er jo mange som er intolerante overfor hveteprotein/-gluten), så jeg forsøker å begrense det. Dersom jeg skal lage lavkarbolapper til hele familien har jeg også en skje eller så i røra, dette gjør lappene spiselige for barna. Er ikke så begeistret for å bruke for mye gluten, det er tøft for fordøyelsen, og passer ikke helt inn i min forestilling om et mest mulig "korn-fritt" kosthold. Men det er ikke til å stikke under en stol at baksten smaker litt mer tradisjonelt, noe som faller i god jord hos resten av familien
__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011. Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg. Min journal ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :)
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Glutenmel | Engledans | Oppskrifter | 4 | 03-04-11 16:27 |
Glutenmel | Mithila | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 0 | 15-03-11 13:40 |
Glutenmel? | TigerAnd | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 3 | 07-03-11 21:07 |
Glutenmel | Mummimama | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 3 | 16-11-10 15:30 |
Glutenmel | yor | Atkins kosthold | 2 | 27-06-04 17:53 |