Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Møre og Romsdal
Alder: 49
Innlegg: 812
![]() ![]() |
Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Dere som er gode på baking - hva er det igrunn som gjør at kjeks blir kjeks -sprø og gode, samme med knekkebrød. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF - Ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Jeg vil anta væskemengden har noe å si
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Samt tykkelsen på bakverket og steketid/temperatur... ? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2010
Innlegg: 178
![]() |
Sv: Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Steketiden er avgjørende. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#5 |
Supermoderator
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Eg går som regel for lavare temperatur, og lar dei stå lenger i omnen. Tek jo litt lenger tid, men betre enn at dei blir svidd. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Sirup gjør dem seige, lite fett og ekstra væske gjør dem sprø, men først og fremst natron og noe surt som kulturmelk gjør dem sprø. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#7 |
Medlem
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?Knekkebrød kan tørkes etter steking, enten på lav varme i ovnen, eller spredd utover. Jeg pleier tørke dem i ovnen en halvtime og deretter la de ligge på kjøkkenbordet til neste morgen. Pleier snu dem før tørking, de er mest fuktige på undersiden. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Litt fetere Fedon uten fruktose
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Tynn, sprø pizzabunn | Lisbeth | Middag | 21 | 16-04-11 23:22 |
Sprø pizzabunn | frk_johansen | Generell diskusjon | 0 | 16-03-11 08:21 |
LCHF knekkebrød/kjeks | Adriane | Bakst | 7 | 21-02-09 17:49 |
Ost og kjeks - hvilken kjeks? | Snikende Saccosekk | Spørsmål og svar | 4 | 20-02-07 14:39 |
Holdt på å bli sprø!!! | Skorpia | Forumrelaterte spørsmål og tilbakemeldinger | 1 | 06-03-05 10:11 |