Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Lavkarbo generelt

Kunstig søtning i maten

Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 03-01-12, 20:47   #1
TomleTone
Juniormedlem
 
Medlem siden: Dec 2011
Innlegg: 20
TomleTone er på en erverdig vei

Kunstig søtning i maten

Dette er sikkert tatt opp tidligere, men jeg gidder ikke sitte å lete. Og kanskje er det nye mennesker her, og nye innfallsvinkler.

Når det gjelder søtning i mat og kaker når man går på lavkarbo, har jeg et savn. Søtning. Syntes ikke Sukrin er et godt alternativ. Har bestilt Stevia i dag, håper det kan være med å gi meg den søtningen jeg "mangler".

Ser mange bruker kunstige søtninger som nutreen, splenda, ol. Personlig er jeg veldig lite for slike kunstige søtstoffer.
Når litt av baktanken med lavkarbokost er å spise sunt, så bør man vel holde seg vekke fra slike "stygge" søtninger.

Jeg er ikke ute etter å kritisere noen, men vil ha en saklig debatt rundt dette temaet.
SÅ; Hva tenker dere?

Mange mener jo kunstig søtning er som nervegift for kroppen.

TomleTone er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 20:50   #2
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten.

Det er nok ikke alle søtningsstoffer man omtaler som "nervegift". Det er aspartam.

Det får være opp til hver enkelt hva de velger å gjøre med den saken. Jeg ser at det ikke er noe særlig å stappe seg full av kunstige søtningsstoffer, men ser ikke helt det positive med å belage seg på bruk av "sunn" søtning heller?

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 20:53   #3
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten.

Den veeeeeeeldig sjeldne gangen jeg bruker søtning så bruker jeg en blanding av sukrin, stevia og splenda. Splenda fordi at det er det eneste jeg får et godt resultat av. Men ja, blander alle sammen. Så lenge det er snakk om maks en gang hver annen måned, så har jeg ingen betenkeligheter med å bruke splenda.

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 20:53   #4
teleslynga
Medlem
 
teleslynga sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 395
teleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snill

Sv: Kunstig søtning i maten.

Jeg synes det er kunstig å skille mellom kunstig og naturlig søtning.

__________________
Min 2012-journal
teleslynga er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ordentlig mat! Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:06   #5
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten.

Opprinnelig lagt inn av teleslynga, her.

Jeg synes det er kunstig å skille mellom kunstig og naturlig søtning.

Det er da et relevant hensyn å ta? Ikke alle synes det er et poeng å avvenne seg fullstendig med søtsmak - da er det jo greit at man kan velge noe naturlig heller enn noe unaturlig. Vi har forskjellige prioriteringer og mål.

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:10   #6
langaard
Seniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
langaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg lager ofte retter med chili, og da syns jeg litt søtt "løfter" smakene i maten. Jeg bruker stevia, og er veldig fornøyd med den

langaard er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:11   #7
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 40
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

"Problemet" kommer når man føler man kan stappe i seg søtsaker hver dag, som erstatning for ordentlig mat, bare fordi at søtningsstoffet er "sunt". Synes jeg. Det blir jo bare personlige meninger og preferanser i en slik diskusjon. Fasiten finnes neppe.

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:11   #8
TomleTone
Juniormedlem
 
Medlem siden: Dec 2011
Innlegg: 20
TomleTone er på en erverdig vei

Sv: Kunstig søtning i maten

Flott med svar. Jeg vil ikke henge ut noe. Bare er veldig nyskjerrig på hva folk tenker rundt kunstig søtning.
Jeg har valgt å holde meg mest mulig vekk fra alt søtt, for finner ikke noe godt alternativ til sukker. Og savner det sjelden.
Men jeg leter etter et godt alternativ den gangen, av og til, jeg kunne trengt det.

Jeg har valgt å bestille stevia for å prøve ut det, da det er et naturlig, ufarlig søtstoff.

TomleTone er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:36   #9
teleslynga
Medlem
 
teleslynga sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 395
teleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snill

Sv: Kunstig søtning i maten.

Opprinnelig lagt inn av 157cm, her.

Det er da et relevant hensyn å ta? Ikke alle synes det er et poeng å avvenne seg fullstendig med søtsmak - da er det jo greit at man kan velge noe naturlig heller enn noe unaturlig. Vi har forskjellige prioriteringer og mål.

Jojo, men at noe er naturlig betyr ikke at det er sunt. Og unaturlig er ikke automatisk usunt. Foreløpig er vel dokumentasjonen på hvor usunt sukker er mer overbevisende enn bevisene på at kunstige søtningsmidler er usunne.

__________________
Min 2012-journal
teleslynga er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ordentlig mat! Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:40   #10
Nerthus
Seniormedlem
 
Nerthus sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Østlandet
Alder: 54
Innlegg: 6.244
Nerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastiskNerthus er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Tja, min personlige anbefaling er at man holder seg unna alt som er søtt om mulig, fordi JEG ser at jeg bruker litt søtning i en del mat som feks dressinger også ikke bare desserter, og dette holder nok HELT klart det lille suget tilstede.

Jeg orker ikke "dømme" andre for deres valg, jeg bare ser selv at for MIN del så burde jeg avsukre megselv helt og holdent. Må jobbe litt med motivasjonen da

Nerthus er avlogget   Min kostholdsfilosofi: På sukkerkjøret etter røykeslutt :/ Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:45   #11
teleslynga
Medlem
 
teleslynga sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Innlegg: 395
teleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snillteleslynga er virkelig snill

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg prøver også å holde meg helt unna søte ting, men det handler mest om at det syke, syke hodet mitt så lett blir begeistret og får lyst på fråtsegilde. Uansett er jeg mest glad i vanlig mat, så kakebakst og sånn er ikke så aktuelt. Men PRINSIPPIELT synes jeg skillet mellom naturlig og kunstig er litt rart. Naturen er som kjent full av livsfarlige ting.

__________________
Min 2012-journal
teleslynga er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ordentlig mat! Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:52   #12
Bik
Seniormedlem
 
Bik sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Troms
Innlegg: 796
Bik har en fantastisk aura rundt segBik har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Kunstig søtning i maten

Greit å holde søsakerne til et minimum. Kjenner at alt lavkarbogodteriet i jula har trigget behovet for søtt veldig

__________________


Bik er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egendefinert Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 21:58   #13
TrillTrall
Seniormedlem
 
TrillTrall sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
TrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastiskTrillTrall er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg drikker ikke fin light eller noen form for lettbrus, delvis fordi jeg synes det smaker grusomt, delvis fordi jeg får vondt i magen av lett svart-brus og delvis pga søtningsstoffene.

Jeg prøver å holde meg unna det, bruker litt sukrin i maten og litt fruktose, men veldig sjeldent egentlig.

Men jeg taler egentlig med to tunger for jeg klarer ikke å la være å ha suketter i teen og dessverre drikker jeg _mye_ te...

__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen!

http://lilletrilles.blogspot.no/
TrillTrall er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :) Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 22:45   #14
Kari Marita
Seniormedlem
 
Kari Marita sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Nord-Trøndelag.
Innlegg: 883
Kari Marita er en juvelKari Marita er en juvelKari Marita er en juvel

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg blir dårlig i magen av noen søtningsstoff, maltose spesielt. Så drikker jeg alt for mye Pepsi Max, noe jeg ikke klarer å slutte med. Jeg tror ikke at kunstig søtstoff er noe bra for kroppen nei, men jeg bruker litt av det alikevell.

Kari Marita er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo. :) Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 23:08   #15
Mariann S
Seniormedlem
 
Mariann S sin avatar
 
Medlem siden: May 2011
Hvor: Sunnmøre
Alder: 57
Innlegg: 1.353
Mariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt av

Sv: Kunstig søtning i maten

Eg brukar mest tagatesse som søting, og er kjempefornøgde med det brukar også å blande med litt sukrinmelis innimellom.
Vi tar alle valg i livet og må respekteres for det Eg har valt å leve lavkarbo, men ønsker alikevel å kose meg med noke søtt innimellom,
og heldigvis merkar eg inga trigging til å ville ha endå meir.

Mariann S er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo, BMI 21 ♥ Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 23:15   #16
krokodillen
Medlem
 
krokodillen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 441
krokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt likt

Sv: Kunstig søtning i maten

Egentlig er ikke xylitol eller erythritol (=sukrin) noe mer "kunstig" enn raffinert sukker? Sukker finnes i frukt og planter, ja, men raffinert sukker er allikevel "kunstig" på lik linje med raffinert xylitol.

Xylitol finnes blant annet i bringebær og bjørkebark. Å tenke på det ene som kunstig og det andre som naturlig skyldes kanskje vanetenkning? At raffinert sukker oppfattes som "naturlig" fordi det er vanlig og har vært solgt lenge i butikker. Men det er jo framstilt med svovelsyre og annet "snacks".

Jeg spiser lite søtt. Lager jeg selv og andre skal spise av det samme, noe som gjelder hver eneste kake jeg baker, kan jeg for eksempel ta halvparten rårørsukker og halvparten sukrin, og mindre søtt enn vanlig. Ja, det er fremdeles sukker i kaka, men mye mindre enn i en vanlig kake, og jeg spiser ikke mye av den. Spiser jeg sjokolade med høyt kakaoinnhold, er det som regel vanlig sukker i den, selv om det er mye mindre enn i en vanlig melkesjokolade. Jeg har xylitol i skapet også, og skaffer sikkert stevia etterhvert. Bruker aldri aspartam eller andre søtningsstoffer.

krokodillen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt fetere Fedon uten fruktose Svar med sitat
Gammel 03-01-12, 23:43   #17
Budeiea995
Medlem
 
Budeiea995 sin avatar
 
Medlem siden: May 2011
Hvor: Marnardal
Innlegg: 160
Budeiea995 er en juvelBudeiea995 er en juvelBudeiea995 er en juvel

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg bruker stevia og er kjempefornøyd med det. Ikke ofte jeg bruker det, men i den tyrkiske yoghurten er det digg med litt.
Ja å så litt i eggmelkexpressoen min!!!

Har ikke vanligvis noe søtsug, men liker ikke sure eller beske smaker som kaffe og yoghurt..

Budeiea995 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: -30 kg på streng lavkarbo/ ketolyse Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 11:26   #18
Antoinette6
Seniormedlem
 
Antoinette6 sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Asker
Alder: 65
Innlegg: 11.116
Antoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastiskAntoinette6 er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Tagatesse var revolusjonerende for meg. Det har ikke den litt kjølige metallsmaken som jeg syns Sukrin har. Og så an man karamellisere mandler med det !

Når jeg av og til trenger søtningsmiddel (som jo ikke er ofte på et ketogent kosthold) så bruker jeg som regel en blanding av sukrinmelis og Tagatesse. (i marsipanen til jul, for eksempel)

Mmmmm. . . .

__________________


Kristin_B er best
Antoinette6 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 12:01   #19
Rin
Seniormedlem
 
Rin sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Oslo
Alder: 40
Innlegg: 6.608
Rin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastiskRin er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Opprinnelig lagt inn av teleslynga, her.

Men PRINSIPPIELT synes jeg skillet mellom naturlig og kunstig er litt rart. Naturen er som kjent full av livsfarlige ting.

Ja, da er vi helt enige, faktisk.

Men når jeg lager thai-mat og lignende er det veldig fint å kunne bruke litt stevia eller sukrin som "krydder", istedet for feks splenda - synes jeg. (Nå har jeg dog et månedsprosjekt med fullstendig søtning-boikott uansett. )

__________________
Min krympedagbok & Lavkarbosaurus!
-33 kg med ketogen LCHF. Vedlikeholder normalvekta.


Rin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo-høyfett-nullkorn-passemett Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 12:10   #20
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Kunstig søtning i maten

Det finnes naturlige og sunne sukkererstatninger nå så man må ikke innta kunstige. Tagatose, sukrin og stevia er helt greie å bruke.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 12:41   #21
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

De forholdsvis få gangene jeg lager noe med søtt i, blander jeg glatt splenda, sukrin, stevia og kanskje tilogmed litt natreen.

Dette fordi det gir en mest naturlig søtsmak, klarer ikke å se at det er dèt som skader mest, så lenge det ikke hører med i hverdagskosten

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 12:57   #22
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Kunstig søtning i maten

jeg bruker flytende sukralose som jeg kjøper på ebay i drikke fordi det går tvers gjnnom kroppen.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 13:12   #23
Cyan
Supermoderator
 
Cyan sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 3.060
Cyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastiskCyan er bare helt fantastisk

Sv: Kunstig søtning i maten

Opprinnelig lagt inn av Nerthus, her.

Tja, min personlige anbefaling er at man holder seg unna alt som er søtt om mulig, fordi JEG ser at jeg bruker litt søtning i en del mat som feks dressinger også ikke bare desserter, og dette holder nok HELT klart det lille suget tilstede.

Jeg orker ikke "dømme" andre for deres valg, jeg bare ser selv at for MIN del så burde jeg avsukre megselv helt og holdent. Må jobbe litt med motivasjonen da

Her er jeg også. Men har jeg klart å avvenne meg enda..? Neeeei. Damn you, Pepsi Max!

Cyan er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo + trening Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 17:17   #24
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Kunstig søtning i maten

Opprinnelig lagt inn av Cyan, her.

Her er jeg også. Men har jeg klart å avvenne meg enda..? Neeeei. Damn you, Pepsi Max!

Jeg er pepsi max periodedranker med iskaldt vann i kjøleskapet er de't ofte mer fristende. Men noen ganger ,når jeg er forkjøla, er det bare pepsi max jeg vil ha.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 04-01-12, 18:35   #25
VSB
Seniormedlem
 
VSB sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 3.160
VSB er en juvelVSB er en juvelVSB er en juvel

Sv: Kunstig søtning i maten

Jeg velger helst de naturlige søtningsmidlene: Splenda, sukrin og stevia, gjerne i blanding. Jeg vil leve mest mulig normalt på lavkarbo, så lenge formen er bra. Derfor velger jeg å lage lavkarbo alternativer, slik som nå i jula. Ellers hadde jeg garantert gått på en skikkelig karbo smell.

__________________




Min journal
VSB er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF 20-50KH Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Kunstig søtning Havana Spørsmål om matvarer og oppskrifter 12 14-01-11 14:08
Mageknip av kunstig søtning?? Kamelen Spørsmål og svar 3 29-08-10 14:52
Sukker vs kunstig søtning Mercudia Spørsmål og svar 4 12-07-09 22:47
Alkohol og kunstig søtning K`s choice Ketolysekuren 4 22-09-08 00:29
Kunstig søtning sommerblomt Ketolysekuren 15 02-06-08 02:41


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:47.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no