Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
20-10-04, 11:33 | #1 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
ElgkarbonaderBrimis elgkarbonader
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
20-10-04, 12:06 | #2 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 59
Innlegg: 9.453
|
Tusen takk, Anne! Dettte ser godt ut det!
__________________
-lig hilsen Guro
|
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt |
20-10-04, 12:36 | #3 |
Danseløve
Medlem siden: Aug 2004
Alder: 47
Innlegg: 890
|
Da prøver jeg denne jeg, Anne. Har du tips til passende tilbehør også? |
Min kostholdsfilosofi: Varierende... |
20-10-04, 13:26 | #4 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
Stektløk er alltid godt. Ellers så synes jeg stekt sopp hører til, og en stor og god salat med masse snadder, samt seterrømme.
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
23-10-04, 09:12 | #5 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 59
Innlegg: 9.453
|
Disse var kjempegode og saftige - tenk si det om elgkarbonader. H adde rosenkål, brokkoli, viltsaus og tyttebær til.
__________________
-lig hilsen Guro
|
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt |
23-10-04, 09:25 | #6 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
Fint å høre. Hva slags mel brukte du Guro?
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
04-11-04, 14:02 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
|
Mmmm...Dette hørtes kjempegodt ut!
__________________
. |
Min kostholdsfilosofi: - |
04-11-04, 14:15 | #8 |
Danseløve
Medlem siden: Aug 2004
Alder: 47
Innlegg: 890
|
Jeg heter ikke Guro, men blander meg inn likevel, jeg. Jeg brukte speltmel. Har både sammalt og fin spelt i skapet, men er nesten helt sikker på at jeg brukte sammalt i disse. Enig med Guro, de var skikkelig saftige og gode. |
Min kostholdsfilosofi: Varierende... |
04-11-04, 14:20 | #9 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
Hm....brukte du sammalt eller spelt...
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
04-11-04, 14:31 | #10 |
Danseløve
Medlem siden: Aug 2004
Alder: 47
Innlegg: 890
|
Jeg er nesten sikker på at jeg brukte sammalt speltmel (ja, både sammalt og spelt på en gang ). Men så er det en ørliten sjanse for at jeg brukte fint speltmel, siden jeg husker så dårlig og det er tross alt et par uker siden. Uansett var det speltmel. Var det mer forståelig, kjære? |
Min kostholdsfilosofi: Varierende... |
04-11-04, 14:33 | #11 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
04-11-04, 14:48 | #13 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
Si det...ikkeno' Bare full forvirring...
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
04-11-04, 15:06 | #14 |
Danseløve
Medlem siden: Aug 2004
Alder: 47
Innlegg: 890
|
Skjønner du det, eller skjønner du det ikke? Jeg skjønner vaffal ikkeno'! Men jeg har sikkert enda mindre skjeer å mate det inn med hvis du ikke forstod min forrige forklaring heller. |
Min kostholdsfilosofi: Varierende... |
04-11-04, 15:27 | #15 |
Tar i mot hjelp....
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
|
Klart jeg skjønner...Tror du jeg er helt tett eller Ikke alle som trenger å få det inn med de minste mokkaskjeene heller....
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP |
04-11-04, 21:53 | #16 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 59
Innlegg: 9.453
|
Jeg brukte soyamel! Det bruker jeg alltid i kjøttkaker! Det fungerer helt greit.
__________________
-lig hilsen Guro
|
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt |
04-11-04, 22:16 | #17 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
|
Prøver meg med tips til tilbehør jeg:
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
04-11-04, 22:17 | #18 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
|
Oj, glemte å si at det stekes i ovnen til osten er gylden, men det skjønte dere sikkert...
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
02-12-11, 17:56 | #19 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Jul 2011
Innlegg: 9
|
Sv: ElgkarbonaderNoen som har prøvd med rismel som bindemiddel? Har hørt det skal være bra :-)
__________________
Always look on the bright side... |
Min kostholdsfilosofi: En Holistisk diett (hehetlig m.a.o.)! |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|