Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 10-06-11, 13:21   #1
Roadie
Juniormedlem
 
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 31
Roadie er på en erverdig vei

Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?

Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?

Roadie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Gammel 10-06-11, 14:46   #2
Julie
Seniormedlem
 
Julie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Trondheim
Alder: 30
Innlegg: 1.629
Julie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snillJulie er virkelig snill

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Opprinnelig lagt inn av Roadie, her.

Ifølge matvaretabellen har avokado 0,5 karber per 100gram, og den er en god fettkilde. Hvorfor da bare 1/2 avokado om dagen på induksjon?

Ser at ifølge atkins har den flere karber enn 0,5 per 100 gram. Hva skal man stole på?

Dette er fordi det finnes to ulike typer avokado - Hass og en annen en fra Florida (den i midten er en Hass avokado) - og den ene har flere karber enn den andre.

Edit: se her!

__________________

Julie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for life! ♥ Svar med sitat
Gammel 10-06-11, 16:37   #3
Roadie
Juniormedlem
 
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 31
Roadie er på en erverdig vei

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Takk for svar

Betyr det at man faktisk kan spise mer enn en halv av den med mindre karbohydrater i? Altså at den brun-grønne har 0,5 karber, og denne kan man spise mer av?

Roadie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Gammel 10-06-11, 16:40   #4
Roadie
Juniormedlem
 
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 31
Roadie er på en erverdig vei

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Eller har den 4 karber per 100 gram, slik Nille skriver?

Superforvirra

Roadie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Gammel 10-06-11, 18:37   #5
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Sv: Hvorfor bare 1/2 avokado på induksjon?

Vanskelig å si hvorfor det er forskjell ... tror jeg hadde holdt meg til en halv på induksjon

(det er jo bare 14 dager)

Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Hvorfor går bare en av oss ned? karikins Ketolysekuren 15 03-06-10 19:48
Hvorfor bare vann? smil! Ketolysekuren 16 20-01-09 19:13
Er det noen som vet HVORFOR (man ikke kan spise nøtter på induksjon) matitt Induksjonen 4 01-12-08 10:22
Har bare gått ned 3 kilo på 3 uker - hvorfor ? Morradi Ketolysekuren 29 03-10-07 09:11
Hvorfor ikke cc under induksjon? Heidisen Lavkarbo generelt 2 21-10-05 14:30


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:08.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no