Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

hi-maize ?? hva er det?

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 27-09-11, 21:15   #1
Marina
Seniormedlem
 
Marina sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Hvor: Bergen
Innlegg: 603
Marina har en fantastisk aura rundt segMarina har en fantastisk aura rundt seg

hi-maize ?? hva er det?

Jeg skal bake skoleboller, men mangler denne ingrediensen. Kan jeg erstatte det med noe? Jeg aner ikke hva det er engang, så det var litt vanskelig å tenke selv Hvis jeg skal satse på noe tror jeg at jeg tar litt fiberhusk??

__________________




Min journal
Marina er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 27-09-11, 21:23   #2
Mariann S
Seniormedlem
 
Mariann S sin avatar
 
Medlem siden: May 2011
Hvor: Sunnmøre
Alder: 57
Innlegg: 1.353
Mariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt avMariann S har veldig mye å være stolt av

Sv: hi-maize ?? hva er det?

Dette er hi-maize eller fiberfin som det heiter i dag.
Det brukes for å øke fiberinnholdet i ei deig.
Men vanskelig å seie kva du skal erstette det med uten å sjå oppskrifta

Mariann S er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo, BMI 21 ♥ Svar med sitat
Gammel 27-09-11, 21:30   #3
Marina
Seniormedlem
 
Marina sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Hvor: Bergen
Innlegg: 603
Marina har en fantastisk aura rundt segMarina har en fantastisk aura rundt seg

Sv: hi-maize ?? hva er det?

Det er til skoleboller

1 helt egg
1 eggehvitte (piskes hvitt)
50g fettred. mandelmel (helsekost)
30g hi-maize (helsekost)
1 dl skyr naturell / mager kesam
40g sukrinmelis
1 ts bakepulver
1 ts kardemomme
En klype salt

Vaniljekrem: 1/2 Eldorado sukkerfri vaniljesaus kokes med 1.5dl skummetmelk.
Stivpisk eggehvitte med sukrin go sett til side. Pisk eggene med mager kesam og tilsett det tørre. Vend inn eggehvitten til slutt. Lag tre klatter med et søkk i midten på et bakepapir og inn i ovnen i 10 min på 180 grader. Ha på vaniljekrem og stek ytterligere 10-15 min på 200 grader.
Melisglasur: sukrinmelis og eggehvitte, og strø deretter revet kokkos. ( vent med å tilsette melisglasuren til bollene har kjølt seg litt ned)

__________________




Min journal
Marina er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 27-09-11, 21:31   #4
Marina
Seniormedlem
 
Marina sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Hvor: Bergen
Innlegg: 603
Marina har en fantastisk aura rundt segMarina har en fantastisk aura rundt seg

Sv: hi-maize ?? hva er det?

Takk for link forresten. Den var super

__________________




Min journal
Marina er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Hi-maize Simpfan Spørsmål om matvarer og oppskrifter 2 13-03-11 11:02
Hi Maize Serenio Spørsmål og svar 2 09-02-10 19:26
Mandelmel og hi-maize Nannah Spørsmål om matvarer og oppskrifter 0 17-07-09 11:45
sukrin og hi-maize deniz Spørsmål og svar 0 20-01-09 14:11
Hi Maize? Trinelise Ketolysekuren 0 26-01-08 10:15


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:35.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no