Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
18-05-11, 08:17 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 77
|
MatleiHar klart å holde meg på lavkarbo (ketose) i 2 uker. Men ble så fryktelig matlei at det endte i en kjempesprekk mandag kveld. I går åt jeg helt normal mat, men det var og planlagt. |
Min kostholdsfilosofi: mindre kh |
18-05-11, 09:09 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 56
Innlegg: 18.153
|
Sv: MatleiFor det første, alle blir litt matlei en periode.
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) |
18-05-11, 09:32 | #3 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 77
|
Sv: Matlei
|
Min kostholdsfilosofi: mindre kh |
18-05-11, 09:35 | #4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 56
Innlegg: 18.153
|
Sv: MatleiDu må jo ikke velge ting som krever spesialingredienser, og det er det feks ikke mye av hos Gerd. Hun har også mye fisk på menyen!
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) |
18-05-11, 09:38 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 1.081
|
Sv: MatleiSkjønner ikke helt problemet jeg, det er da så mange gode og lettvindte oppskrifter her inne. |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert |
18-05-11, 16:12 | #6 |
Medlem
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 77
|
Sv: Matlei
Ja, hva spiser du til lunsj og middag da? |
Min kostholdsfilosofi: mindre kh |
18-05-11, 16:48 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 1.081
|
Sv: MatleiAlt mulig godt det. |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert |
18-05-11, 17:36 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Jæren
Innlegg: 925
|
Sv: MatleiJeg ville ikke varirt jeg da, tror ofte en overtenker på hva nytt en kan spise, og så glemmer man det gode gammle. Her varierer jeg frokost med kokkte egg og smør, eller fiberik med masse pålegg. Lunsj er alltid salat, og lite variasjon i innhold: isberg, piknik skinke, tomat, agurk, sukkererter, rødløk og feta. Variere middagen en del, men har etterhvert mange gode enkle oppskrifter. Finnes oppskrift her inne på pølse og bacongrateng- skamgodt og enkelt. Ellers har jeg i bloggen min (link under "min mat") lagt ut oppskrift på fiskegrateng etter oppskrift av fottballfrue, godt og også enkelt. Steker mye laks i ovnen med kokt blomkål og smeltt smør med kokte egg i (kefjordsmør(?)). Lager også wok med laks, og enkel fiskesuppe
__________________
Startvekt 76,7- 15.08.13 Første delmål: 70 kg Endelig mål: 65 kg Min journal Min mat |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert |
20-05-11, 08:46 | #9 |
Juniormedlem
Medlem siden: May 2010
Innlegg: 30
|
Sv: MatleiForstår deg alt for godt. Matlei og liker ikke lage mat. Jeg har heller ikke tid til å stå og kokkelere opp retter og styre hver dag. |
Min kostholdsfilosofi: Annet |
20-05-11, 09:13 | #10 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 96
|
Sv: MatleiHei du Anyone |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
22-05-11, 10:31 | #11 |
Medlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Skedsmokorset
Innlegg: 74
|
Sv: MatleiJeg var også mye sånn,men så tidlig kan det ikke kalles matlei. Det er hjernen som fortsatt dras mot annen mat. Jeg har levd på lavkarbo i over et år,og har sprukket flere ganger,men har lært mye på veien. Hvis jeg blir matlei nå,spiser jeg ikke! Det er ikke et alternativt å ta noe annet. Så velger jeg noe jeg ikke har spist før,eller noe det er lenge siden jeg har spist. Når jeg venter med å spise,blir jeg til slutt så sulten at jeg spiser det vi skal ha til middag. Jeg planlegger middager for en uke av gangen. Etter en spisenekt,er det alltid lenge til neste gang jeg blir "matlei". Jeg kaller det fysen på karbo... |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo inspirert av ketolyse |
22-05-11, 18:31 | #12 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Japan, Togane city
Alder: 33
Innlegg: 192
|
Sv: MatleiJeg har ikke tid til å lage så mye mat heller, er stort sett på skolen/jobb/trening/med venner hele dagen, men jeg bruker bare å stå opp en time tidligere om morran, hive masse grønnsaker og kjøtt/fisk i ei ildfast form, Blande 1/2boks rømme + 1 egg med salt og pepper, helle det over grønnsakene/kjøttet, toppe med ost og sette i steikovnen i 20 min. Så deler jeg det i 3 og spiser det som frokost, lunch og middag ;p Så varierer jeg kjøttet/fisker og hvilke grønnsaker det er i. JEg blir aldri lei av det ;p hoho, er så godt! |
Min kostholdsfilosofi: Larkarbo:) |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Matlei =( | HønePøne | Spørsmål og svar | 8 | 06-11-10 06:57 |
Matlei | Kinsey | Lavkarbo generelt | 4 | 29-10-10 22:47 |
Matlei :( | Mear | Spørsmål og svar | 12 | 03-05-10 20:06 |
Matlei - hva nå? | Snehvit | Ketolysekuren | 5 | 30-03-09 09:35 |
matlei | joya | Dr Lindbergs | 2 | 02-06-04 17:02 |