Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Alder: 48
Innlegg: 17
![]() |
Ny og litt uvitede enda...Jeg holder i disse dager på å legge om kostholdet etter Lindbergs filosofi. Har leeeenge ligger på lavkalori-kosthold, men det er bortkasta tid her i huset ja. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ca.Lindberg, litt Atkins..
![]() |
![]() |
#2 |
Klar for nytt år!
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Mer sentralt
Innlegg: 12.767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...Jeg vil anbefale deg å huske å bruke smør på skivene, og ha litt fett (helst oliven eller rapsolje) i hvert måltid, og sørge for å ha ca 30g protein i måltidet (dvs ca 120g ost, 3-4 egg, 150g kjøtt/fisk).
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavglykemisk lavkarbodiett fordi det gjør godt
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Bergen
Alder: 49
Innlegg: 3.583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...Du kan jo prøve deg litt frem? Muligens er det for mye dersom du spiser både to skiver, to knekkebrød OG fullkornspasta hver dag? Noen tåler det fint, andre ikke. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg
![]() |
![]() |
#4 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Alder: 48
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...Jeg spiser ikke fullkornspasta hver dag nei, som oftest spiser jeg bare kjøtt og grønnsaker/salat til middag. Skal etterhvert bytte ut et brødmåltid med noe annet (?), så da blir det igjen kun 2 knekkebrød og en skive Fedonbrød da. Eller kun to skiver og ikke knekkebrød. Mye pålegg ja, favoritten nå er eggerøre av 2 egg og masse røkt laks. :nam: Har smør på skiven ja. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ca.Lindberg, litt Atkins..
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...
Fiberpluss tror jeg er OK i følge Fedon. Men han anbefaler bare ett c-måltid (c-måltid har mere karbohydrater, som f.eks brød, knekkebrød, ris, pasta) pr dag. Så hvis du spiser knekkebrød til frokost, prøv å variere med salat eller noe til lunsj
Fedon anbefaler vel ikke smør på brødet? I følge GI filosofien skal du ikke blande fett og mat med høy GI, raske karbohydrater, i samme måltidet. Dvs at man bør velge magert pålegg på skivene, og heller prøve å få inn fettet i måltider med lavere GI.
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2007
Alder: 48
Innlegg: 17
![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...Men en Fedon-skive har vel ikke høy GI, har den? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ca.Lindberg, litt Atkins..
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...I forhold til vanlig brød har den mye lavere GI, men den har ikke lav GI heller. Middels tror jeg passer so betegnelse.
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#8 |
Klar for nytt år!
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Mer sentralt
Innlegg: 12.767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ny og litt uvitede enda...
Nei, ikke fett sammen med raske karbohydrater, men så anbefaler han heller ingen raske karbohydrater.
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavglykemisk lavkarbodiett fordi det gjør godt
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Litt matlei....... Er det noen som har en "godtedag"? | Lining | Lavkarbo generelt | 7 | 27-03-06 11:56 |
Litt av hvert fra meg | Feline | Spørsmål og svar | 3 | 07-02-06 00:25 |