Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Middag

Ytrefilet av svin på Foseids vis

Middag Har du oppskrift på en god lavkarbomiddag? Merk gjerne oppskriften med dietten den er laget for.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 13-02-09, 22:08   #1
LabbeLis
Medlem
 
Medlem siden: Feb 2009
Hvor: Bodø
Alder: 37
Innlegg: 59
LabbeLis er på en erverdig vei

Ytrefilet av svin på Foseids vis

Denne retten er velegnet som middag, og har minimalt med karbohydrater for oss som ikke vil ha noe av det Ytrefilet kan være ganske dyrt, men vi som er på diett og ikke er steinrike, pleier å gå på butikken og lete etter utgått-på-dato-kjøtt. For vi vet jo at norsk kjøtt og egg har en lengre holdbarhetsdato enn oppgitt på pakken. Dessuten kan jo kjøttet fryses og fremdeles være like godt på smak om 6 måneder. Alt for en billig middag!

Stekt ytrefilet av svin m/ bakt fylt paprika 2 personer

Denne oppskriften er basert på bakgrunn av Thor Foseids spisdegslank diett.

Ingredienser

- renskåret ytrefilet av svin, ca.300g
- finhakket picnicskinke eller bacon, ca 100g
- revet ost, ca 35g (omlag ½ dl)
- matfløte, ½ dl
- 1 stor paprika
- en håndfull finhakket purreløk (den grønne delen)
- salt, pepper, timian, basilikum, persille og urtesalt

Fremgangsmåte

Krydre kjøttet med salt, pepper og timian på begge sider og klem det litt inn slik at det setter seg. La det ligge.
Ha skinke, purreløk, matfløte og ost i en bolle og rør det godt. Krydre med basilikum, persille og urtesalt.
Del så paprikaen i to på langs og fyll begge med blandingen nevnt over.

Stek de fylte paprikaene på ca 220 grader på rist med bakepapir nest nederst i ovnen i ca ½ time.
Kjøttet steker du 2-3 minutter på hver side, gjerne etter at paprikaene er ferdige. De er varme!

Erstatt gjerne krydder, kjøtt og fyll – alt etter din smak!

Med disse ingrediensene ble næringsinnholdet pr. pers.:

Energi = 402 kcal
Protein = 46 g
Karbs = 3 g
Fett = 23 g

Håper det smaker!

Vedlagte bilder
Filtype: jpg DSC00767.JPG (140,7 KB, 28 visninger)
__________________

*LabbeLis startet 31. januar 2009*
Diett? Hva er det? Nei, dette er en livsstil! *Foseid - Atkins - Lowcarb*
LabbeLis er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Thor Foseid med egne inngrep Svar med sitat
Gammel 14-02-09, 16:53   #2
Tonyea
Juniormedlem
 
Tonyea sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Drammen
Alder: 38
Innlegg: 14
Tonyea er på en erverdig vei

Sv: Ytrefilet av svin på Foseids vis

Nam Nam Det må jeg lage en av de nærmeste dagene!!

Tonyea er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogen kost Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Svin og leddsykdom Begod Fysisk og mental helse 23 05-07-10 20:19
Indrefilet av svin Labomba Festmat 0 31-01-09 03:22
Ytrefilet av edelgris med kikerter jeef-micro Middag 0 12-09-05 23:32
Ytrefilet HP Middag 0 15-01-04 23:53


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no