Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Annen mat Her kan dere poste alt det som ikke passer under de andre kategoriene. Feks. lavkarbosauser, dressinger, og gode erstatninger for ting en savner når en spiser lavkarbomat. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
27-09-10, 17:24 | #26 |
Juniormedlem
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Sørlandet
Alder: 45
Innlegg: 19
|
Sv: Hasselback-champignon!Ang sopp: de soppene som plukkes i naturen( kantarell og piggsopp, som d helst går i) bør forvelles før de brukes videre. Ved steking så kokes jo vannet og evt farlige stoffer ut av soppen og når dette vannet er kokt vekk så hiver man oppi smøret el oljen. Og hvis man tørker soppen så trekkes jo stoffene ut med dampen for de sår ganske lenge i ovnen på svak varme Har aldri hørt dette om sjampinjong. |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbolivsstil/Ketolyse |
12-10-10, 19:19 | #27 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Fet
Alder: 35
Innlegg: 17
|
Sv: Hasselback-champignon!
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren! |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Karber i champignon? | wander | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 22-08-07 22:08 |
Spinat og champignon stuing | Tuttan | Middag | 0 | 09-03-07 13:28 |
Champignon-kutting | Gir | Generell diskusjon | 4 | 17-12-04 00:15 |