![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
![]() NybegynnerDa har jeg funnet ut at jeg skal prøve ketolysekuren, og jeg har absolutt ingen anelse om hva jeg har begitt meg ut på. Har lest en del om det på nett, og i går kjøpte jeg boka. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: NybegynnerHei og velkommen!
__________________
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;)
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: NybegynnerDet beste tipset jeg kan gi deg er at KUNNSKAP ER MAKT!!! Hehe. Og det mener jeg virkelig. Les alt du kommer over her på forumet og boka. Les boka så ofte du kan. Spør her og bruke forumet aktivt hele tiden! Kunnskap kunnskap kunnskap. Gjentas til det kjedsommelige |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: NybegynnerTusen takk for svar |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Nybegynner
Heisann. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Nybegynner
Jeg spiser gjerne kokt egg med smør og kaviar til frokost eller lunsj. Omelett er jeg ikke så glad i, men f.eks. falukorv eller annen pølse (pass på karboinnholdet litt etter hvor mye du kan spise!) stekt opp og et par stekte egg til. Det er frokosten sin det!
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :)
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: hamar
Alder: 47
Innlegg: 591
![]() ![]() |
Sv: Nybegynnerjeg er også ganske fersk på dette. gikk på lavkarbo noen uker på starten av sommeren før jeg sprakk totalt og har hatt problemer med å komme igang igjen. nå har jeg tatt meg selv i nakken og går på med friskt mot. finner masse fine oppskrifter både her inne og på http://lenabeatrice.net/ som gjør det litt enklere få litt variasjon i kosten |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lchf
![]() |
![]() |
#8 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
![]() Ting skjerJøss, jeg startet med å legge om kosten i går morges, og jeg tror det allerede ga utslag på ketostix'n. Dvs, hele feltet ble ikke rosa, men det ble en lyserosa flekk på ca 1/3 av det. Krysser fingrene og håper jeg allerede er i ketose |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Ting skjer
Lettrømme???
__________________
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;)
![]() |
![]() |
#10 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: Ting skjer
Hehe, jeg skulle da ikke spise lettrømmen, er jo ikke helt "gal" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 642
![]() |
Sv: Ting skjerVanligvis kan du kose deg meg mange oster. De aller fleste hvite variantene har 0 eller 0-1 kh. Ostechips eller faffelosten stekt i microen som ostechips er også godt. (søk på forumet så finner du oppskrifter hvordan det lages)
__________________
Tiki ![]() xxxxxxx |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF, ca. 20 kh/dag
![]() |
![]() |
#12 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: NybegynnerMmmm, mye godt ja...sto og skulle lage torsk til middag i dag og fant ut at jeg hadde bacon og sjampinjong hjemme. Freste bacon og sjampinjongen i meierismør og hadde i tre ss Creme Fraiche. Volla!!! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#13 |
Sperret
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.076
![]() ![]() |
Sv: NybegynnerNår man spiser vanlig, høykarbomat, så spiser man mat i større volum. Når du skal spise fett blir det ikke så mye mat i forhold. Pasta, brød og ris tar jo opp en stor del av en tallerken, men andelen fett du skal spise er langt fra så stor.Du kan tenke at energien du tidligere fikk fra karbohydrater skal nå erstattes av fett. Men siden fett inneholder langt mer kalorier enn karbohydrater trengs ikke like stor mengde. Du kan tenke at mengdene i volum nå blir grønnsakene, og så tar du en stykke proteinholdig matvare og passer på å få med noe fett i tillegg. Noen matvarer er magre og da trengs smør, avokado, kokosfett eller olje i tillegg. Men noen matvarer er fettrike og trenger ikke noe eller lite ekstra, som fete oster,egg og fettrikt kjøtt og fisk som makrell , laks og ørret.Se godt på matvaretabellen som du finner link til på hovedsiden her inne og bli kjent med andelen fett, protein og karbohydrater i matvarene. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: egenkomponert
![]() |
![]() |
#14 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Nybegynner
Jeg lager rømmesaus (seterrømme selvfølgelig!) av stekesjyen mer eller mindre hver gang jeg steker noe, det være seg svin, kylling eller laks. Det er vanvittig godt!!!!
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :)
![]() |
![]() |
#15 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: NybegynnerFølte jeg hadde mye mindre på fatet i dag i forhold til normalt, og fryktet at det ble alt for lite mat, men...når jeg hadde spist opp så var jeg faktisk passe mett. Ikke minst så var jeg mett lengre enn normalt og hadde heller ikke samme søtsug etter maten som før |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#16 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 45
![]() |
Sv: NybegynnerHei! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, start 17. okt 2010
![]() |
![]() |
#17 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2004
Innlegg: 794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: NybegynnerDenne bloggen har også mye godt: http://lchf-bloggen.blogspot.com/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert
![]() |
![]() |
#18 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2004
Innlegg: 794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: NybegynnerJeg fant en oppskrift som må være god for all low carb, og perfekt for Skaldeman. http://lchf-bloggen.blogspot.com/201...pannekake.html |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert
![]() |
![]() |
#19 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2010
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 5.374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Nybegynner
Bruker mye smør (bremykt) når jeg steker og godt med krydder som passer til og da blir det helt topp med en klatt rømme i sjyet (det kan skille seg om det er for varmt så jeg pleier å la det stå på benken eller kald plate 1 min først) og røre godt. Mmmm....! Til kylling og svin er det godt med en dæsj tomatsaus (pass på karbene om du er på ketose!) og litt chilipasta i. Nammenam!
__________________
Uansett hvor sakte du løper, knuser du alle som ligger på sofaen! http://lilletrilles.blogspot.no/ |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo :)
![]() |
![]() |
#20 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: Nybegynner
Hei, morro å møte noen som er mer eller mindre like ny også |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#21 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: Nybegynner
Har ikke fått med meg så mye om Skaldeman, men jeg dro med meg boken samtidlig som jeg kjøpte boken om ketolysekuren. Sto noe om GI 0, så da tenkte jeg at det kunne være relevant lærdom. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#22 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: Nybegynner
Hva slags tomatsaus bruker du da? Er sikkert mye å velge i, men er jo greit om noen allerede vet om noe med lav KH innhold og god smak |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
#23 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2010
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 390
![]() |
Sv: Nybegynner
GI-null! boka er veldig bra. Kortfattet, konkret og full av gode tips og råd og den retter seg spesielt mot kvinner. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#24 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 45
![]() |
Sv: Nybegynner
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, start 17. okt 2010
![]() |
![]() |
#25 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Akershus
Alder: 50
Innlegg: 170
![]() |
Sv: Nybegynner
Det var det den het ja |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse - lavkarbo
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Nybegynner | sjarmisa | Lavkarbo generelt | 1 | 17-03-10 19:29 |
Nybegynner spm | apprecier | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 1 | 04-03-10 15:23 |
Spm fra en ung nybegynner | Angelez | Lavkarbo generelt | 1 | 09-03-09 13:15 |
Nybegynner ... | Næpa | Ketolysekuren | 3 | 06-11-07 07:19 |