Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Lavkarbo generelt

Hvor mye karbo?

Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 11-02-07, 03:04   #1
Traxior
Medlem
 
Traxior sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Bø i Telemark
Alder: 46
Innlegg: 291
Traxior er ny på veien

Hvor mye karbo?

Jeg var litt usikker på hvem forum jeg skulle plassere dette i, men fant ut at det ble her, hvis jeg tar feil, så flytt i vei..

Vel, til spørsmålene, så er det noen grønne "ting" jeg ikke finner karbomengde på.

Følgende:
Rucola, Bladpersille, Spisskål, Pak Choy (Stilkkål) og Frise.

Må bare finne ut av det, da kjøleskapet mitt er så fullt av overstående at det ser ut som ett overbefolket drivhus.

__________________



Besøk bloggen til Traxior på http://feitmann.com
Traxior er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert med inspirasjon fra ketolyse Svar med sitat
Gammel 11-02-07, 03:20   #2
Nattesjel
Medlem
 
Nattesjel sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Quebec, Canada
Alder: 42
Innlegg: 148
Nattesjel er ny på veien

Sv: Hvor mye karbo?

Opprinnelig lagt inn av Traxior, her.

..da kjøleskapet mitt er så fullt av overstående at det ser ut som ett overbefolket drivhus.

__________________

.•¨¯`•.•¨¯`•. Min Journal .•¨¯`•.•¨¯`•.



Nattesjel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 11-02-07, 09:57   #3
tnutt
Medlem
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 164
tnutt er på en erverdig vei

Sv: Hvor mye karbo?

Frise har 2,4 g, Spisskål er 3 g, Pak Choi har 1,6 g, Bladselleri har 4,3 g og nesten like mye fiber.

Rucola kalles også for arugula, og her står det at det er 0,2 carbs i 0,5 cups arugula.

tnutt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Skaldeman, dr Lutz Svar med sitat
Gammel 11-02-07, 09:58   #4
tnutt
Medlem
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 164
tnutt er på en erverdig vei

Sv: Hvor mye karbo?

og så var det linken til bladselleri

tnutt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Skaldeman, dr Lutz Svar med sitat
Gammel 12-02-07, 02:05   #5
Traxior
Medlem
 
Traxior sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Bø i Telemark
Alder: 46
Innlegg: 291
Traxior er ny på veien

Sv: Hvor mye karbo?

Opprinnelig lagt inn av tnutt, her.

Frise har 2,4 g, Spisskål er 3 g, Pak Choi har 1,6 g, Bladselleri har 4,3 g og nesten like mye fiber.

Rucola kalles også for arugula, og her står det at det er 0,2 carbs i 0,5 cups arugula.

Takker og bukker. Prøvde å finne, men godt at man har noen sjeler som vet hvor man skal finne.

__________________



Besøk bloggen til Traxior på http://feitmann.com
Traxior er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert med inspirasjon fra ketolyse Svar med sitat
Gammel 22-05-08, 23:42   #6
hannehlm
Nytt Medlem
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 2
hannehlm er på en erverdig vei

Sv: Hvor mye karbo?

Jeg har nylig startet med ketylsekuren. Jeg vil jo gjerne gjøre det som er anbefalt vedr å kun ha et inntak på 15 g karb om dagen, men jeg synes mat med bare salt og pepper som eneste smakstilsetter er veldig kjedelig...har alltid brukt mye tørkede og ferske urter (krydder) i min matlaging - mitt spm er kan noen hjelpe meg med å finne en oversikt over hvor mye forskjellige urter inneholder av karbohydrater. Jeg har forsøkt å søke endel...

hannehlm er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Lite karbo gjør meg ukonsentrert Thorwald Spørsmål og svar 17 09-02-07 10:52
Karbo i Cola light? Titti Spørsmål og svar 4 08-11-06 08:09


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:35.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no