14-09-07, 10:47 | #1 |
Medlem
Medlem siden: May 2007
Hvor: rogaland
Alder: 53
Innlegg: 349
|
Over til Fedon?jeg har nå gått på ketolysekuren siden 1.juni og tatt av 15 kg. |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse |
14-09-07, 11:52 | #2 |
Ubekreftet Medlem
Medlem siden: Aug 2007
Alder: 56
Innlegg: 157
|
Sv: Over til Fedon?Vil anbefale deg å ta en "nille" uke... Det gjorde jeg- holder på no.... Skulle ikke ta av så mye ca 6 kg totalt. . |
Min kostholdsfilosofi: Skaldemann-lav karbo-Fedon....er visst lett blanding no |
14-09-07, 12:59 | #3 |
Medlem
Medlem siden: May 2007
Hvor: rogaland
Alder: 53
Innlegg: 349
|
Sv: Over til Fedon?kan jeg spise fedon brødet? |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse |
14-09-07, 13:21 | #4 |
Ubekreftet Medlem
Medlem siden: Aug 2007
Alder: 56
Innlegg: 157
|
Sv: Over til Fedon?kan jeg spise fedon brødet? |
Min kostholdsfilosofi: Skaldemann-lav karbo-Fedon....er visst lett blanding no |
14-09-07, 15:01 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 535
|
Sv: Over til Fedon?NB: Bak deg Lollypopbrød og bytt ut fedonbrødet med. MYE mindre karbo, og i mine (og mange andres) øyne faktisk bedre på smak. |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, men tusler nå over til Fedon etter dårlig vektnedgang |
14-09-07, 15:18 | #6 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Akershus
Alder: 75
Innlegg: 110
|
Sv: Over til Fedon?
En egenskap med Fedon-brødet er at det er er lett og fast, så man kan utmerket skjære seg en tynn, brukbar skive på ca 12 gram, dvs ca 2 karber. |
Min kostholdsfilosofi: Atkins - The Founding Father |
14-09-07, 15:44 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 535
|
Sv: Over til Fedon?12 gram? Er det noe å bli mett av? |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, men tusler nå over til Fedon etter dårlig vektnedgang |
14-09-07, 15:49 | #8 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Follo
Innlegg: 281
|
Sv: Over til Fedon?Bruker tyyynne skiver av Fedonbrødet med massse pålegg på. |
Min kostholdsfilosofi: Ketolysekur, senere lavkarbo |
14-09-07, 16:13 | #9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Trondheim
Innlegg: 535
|
Sv: Over til Fedon?
MMmmm... Hva er favoritt-Ketolyse-pålegget ditt da? |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse, men tusler nå over til Fedon etter dårlig vektnedgang |
15-09-07, 18:23 | #10 |
Jeg lever som en løve
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Trøndelag
Innlegg: 1.342
|
Sv: Over til Fedon?tynn og grovt brød med mye smør, masse makrell i tomat og mye majones oppå der igjen. NAMNAMNAM!
__________________
Mvh donjuanwannabe Faglig tyngde, det er meg det! Hilsen Christian A. Drevon |
Min kostholdsfilosofi: Atkins |
15-09-07, 21:16 | #11 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Follo
Innlegg: 281
|
Sv: Over til Fedon?
Trønderfår, egg, leverpostei, stabburspølse, kokt skinke, Alt kjøttpålegg spiser jeg med majones. |
Min kostholdsfilosofi: Ketolysekur, senere lavkarbo |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
4x4 intervalltrening | Begod | Trening | 75 | 03-05-10 17:53 |
Mål! | HP | Generell diskusjon | 44 | 12-12-09 15:00 |
En merkelig erfaring ... | modumodd | Lavkarbo generelt | 36 | 28-08-07 15:56 |