Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Lavkarbo generelt

Noen spørsmål om kjøtt

Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 03-04-08, 21:33   #1
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Noen spørsmål om kjøtt

Jeg føler meg altså helt clueless. Jeg har ikke spist kjøtt på nesten ti år, og kan liksom ikke bak og fram på dette...

Skal man steke kjøtt til det er helt brunt? Noen tips til hvordan man steker kjøttdeig? Om jeg kjøper en pakke med 400 gram og bare bruker halvparten, kan jeg fryse ned resten da?

Som dere skjønner så kommer jeg til å trenge en del kjøtt-aid framover

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 03-04-08, 21:53   #2
Demithor
Juniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2007
Alder: 38
Innlegg: 25
Demithor er på en erverdig vei

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

http://matprat.no/forsiden.aspx

Skriv "slik steker du" i søkefeltet, og vips! Masse tips. Lykke til med en velsmakende hverdag.

Demithor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat
Gammel 03-04-08, 21:56   #3
Megvel
Seniormedlem
 
Megvel sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2007
Alder: 52
Innlegg: 2.547
Megvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt avMegvel har veldig mye å være stolt av

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

Om du skal begynne med kjøtt så begynn med fugl, spes kalkun. Det har mine veggisvenner begynt med når de måtte.

__________________
Nyttårsforsett: Å spise kun god mat som er bra for meg. Nå konvertert Atkins-spiser!!! Min journal-velkommen inn! Jeg er bestandig frisk, sånn er det! Ammehjelpen

Megvel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: AIBTB Svar med sitat
Gammel 03-04-08, 21:58   #4
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

Been there! Eller... jeg begynte faktisk med små biter elgkjøtt i november i fjor, og så litt mer, og så litt fårikal og så enda litt mer elgkjøtt, og så hev jeg meg over kyllingen, og nå sitter jeg her med noe som ser ut til å være en perfekt kjøttdeigmiddag

Hadde litt vondt i magen de første gangene, men det gikk overraskende fort over, så jeg tipper ensymene er på plass. Og så har jeg spist fisk de siste seks årene da, hjelper nok på litt det også.

Takk for linken! Supert; Lagret i favoritter!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 04-04-08, 01:36   #5
energibunten
Seniormedlem
 
Medlem siden: Dec 2007
Alder: 53
Innlegg: 648
energibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjentenergibunten begynner å bli godt kjent

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

av gammel vane spiser jeg ikke så mye rødt kjøtt. Før lavkarbo gav det tung mage, idag går det greit, men jeg er mye mer glad i fugl og gris.

Stek det snillest mulig, bruk gjerne lokk og la varmen få "dampe" det mørt evt la det ettervarmes lenge istedenfor å steke det hardt.

Å bruke stekovn og lukket form, etc er perfekt...

Svart forkullet overflate er ikke sunt... proteiner tåler ikke varme så godt, de forandres til giftstoffer, så vær snill mot dem

energibunten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo, hel sunn mat Svar med sitat
Gammel 04-04-08, 08:29   #6
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

Takk for tips, energibunten! Jeg har fått med meg det der med å utsette kjøttet for altfor høy varme, at det ikke er bra. Så jeg stekte kjøttet midt på medium varme i går, det ble godt og mørt, og neste gang jeg er på Ikea, skal jeg kjøpe lokk til stekepanna mi, det har jeg tenkt på lenge :0 Enda en grunn nå

Jeg kommer til å fortsette å spise mye fisk, og svin klarer jeg bare ikke, før jeg slutta å spise kjøtt, så ble jeg rett og slett spysjuk og utrolig kvalm av svin. Faren min opplevde det samme da han spiste det, og fikk beskjed om at han reagerer på melkesyrebakteriene som grisen produserer under frakt til slakteri, noe som gjør svin litt "surt" i kjøttet.

Jeg føler en ny verden åpner seg for meg

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 04-04-08, 08:29   #7
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 45
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Noen spørsmål om kjøtt

Takk for tips, energibunten! Jeg har fått med meg det der med å utsette kjøttet for altfor høy varme, at det ikke er bra. Så jeg stekte kjøttet midt på medium varme i går, det ble godt og mørt, og neste gang jeg er på Ikea, skal jeg kjøpe lokk til stekepanna mi, det har jeg tenkt på lenge :0 Enda en grunn nå

Jeg kommer til å fortsette å spise mye fisk, og svin klarer jeg bare ikke, før jeg slutta å spise kjøtt, så ble jeg rett og slett spysjuk og utrolig kvalm av svin. Faren min opplevde det samme da han spiste det, og fikk beskjed om at han reagerer på melkesyrebakteriene som grisen produserer under frakt til slakteri, noe som gjør svin litt "surt" i kjøttet.

Jeg føler en ny verden åpner seg for meg

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Da er jeg i gang med ketolysekuren,og har noen spørsmål KW87 Ketolysekuren 10 23-01-08 22:55
Noen spørsmål anngående Atkins og South Beach. Snillgutt30 Atkins kosthold 3 22-01-08 20:09
Ny på atkins, noen spørsmål ... Yunapjuna Induksjonen 12 03-01-08 19:58
Noen spørsmål Forlani Ketolysekuren 2 12-05-05 19:43


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no