Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Gravlakssaus?

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 22-04-08, 10:26   #1
AnetteS
Medlem
 
AnetteS sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Asker
Alder: 40
Innlegg: 266
AnetteS har en fantastisk aura rundt segAnetteS har en fantastisk aura rundt seg
Question

Gravlakssaus?

Noen som vet hvordan jeg kan finne ut innholdet i gravlakssaus/sennepsaus?

Lett fra meg nå uten å finne noe.. Hadde vært godt med en skje sånn på toppen av laks og eggerøren, men føler jeg må vente til jeg faktisk vet hva som er i.

Supert hvis noen har peiling!

__________________
-Anette-

*Journalen min*



AnetteS er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 27-04-08, 01:04   #2
linemor
Nytt Medlem
 
linemor sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Asker
Alder: 38
Innlegg: 7
linemor er på en erverdig vei

Sv: Gravlakssaus?

du altså... det står på ultra på den andre typen. ikke den du har i kjøleskapet, men en annen... er en del.. så må brukes med måte.. men det vet du jo allerede snuppa mi..

vi skal klare dette her.. you and me

__________________
linemor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 27-04-08, 14:10   #3
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 44
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Gravlakssaus?

Denne er goood:

2 dl rømme
1 dl majones
1 1/2 ss dijonsennep, fin type
1 1/2 ss dijonsennep, grov type (m/sennepsfrø)
1 1/2 ss svensk, søt sennep
salt og pepper
Evt littegrann splenda (ikke nødvendig, men kan balansere smaken littegrann.)
saft av sitron

Rør sammen rømme, majones og de tre ulike sennepene. Smak til med salt, pepper, sukker og sitron. Den skal være en anelse sur, men samtidig fyldig.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no