Sv: Under 20 karber?
Det var da en stusselig frokost 
Ja, det er viktig at du får i deg 20 gram karbohydrater, og de skal i hovedsak komme fra grønnsaker som vokser over jorden.
Men det finnes unntak, løk, kan du fint bruke for å få opp karbomengden, det samme med rød paprika, men det viktigste er at du spiser deg METT! Altså behagelig mett.
Salat (hvis det er snakk om isberg) og agurk er det ikke særlig mye annet enn vann i, og som et eksempel må man i teorien spise langt over femti kg agurk om dagen for å få i seg nok energi 
Hva med må smørdampe grønnsaker som brokkoli og blomkål? Squash og aubergine er nydelige grønnsaker når de er wooket/stekt. Du spiser for magert synes jeg også.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|