Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gluten i hvetekli?Gluten er jo det i melet som gjør at gjærbakst hever, pluss at det fungerer som bindemiddel. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2008
Alder: 45
Innlegg: 847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?Ja. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Kalrestr/ Ren mat
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?Javel? Hvor mye da? Hadde selvfølgelig ikke regnet med at hvetekli var glutenfritt, men det kan jo ikke være like mye gluten i hvetekli som i hvetemel? I og med at du ikke får kli til å heve, eller henge sammen i det hele tatt. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2008
Alder: 45
Innlegg: 847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?
Det vet jeg ikke, men nok til at de med cøliaki og glutenintoleranse ikke kan spise det. Jeg antok det var defor du lurte.. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Kalrestr/ Ren mat
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2006
Alder: 48
Innlegg: 4.446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?Nei, det var ikke derfor. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#6 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2008
Alder: 45
Innlegg: 847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?Hmja, nei aner ikke hvorfor det er slik. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Kalrestr/ Ren mat
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2008
Alder: 45
Innlegg: 847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?Forresten - det er jo gjæren som gjør at gjærbakst hever? Man får jo glutenfritt mel til å heve også, og da bruker man jo gjær, ev. bakepulver/hornsalt/natron. Det er nytt for meg at gluten er en forutsetning for heving. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Kalrestr/ Ren mat
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Dec 2007
Alder: 54
Innlegg: 648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?ja gluten er et protein og det er karboen og gjæren som danner gass og deigen eser. Men gluten binder bra. Jo mer man elter jo seigere blir det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo, hel sunn mat
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2005
Alder: 38
Innlegg: 3.224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?jeg tror man skal bruke bakepulver når man baker med glutenfritt mel... men er ikke helt sikker.
__________________
![]() ![]() Skal ned 5 kilo. vekt mandag 26jan 77kilo. vekt mandag 2 feb 75.7 ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo max 50 om dagen.
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: May 2008
Alder: 45
Innlegg: 847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Gluten i hvetekli?
Det er jo gjær i alle ferdige "glutenfrie" bakervarer som er å få kjøpt. Men disse er jo faktisk ikke helt glutenfrie da, kun rensede produkter, men de inneholder faktisk mikroskopiske andeler gluten. Mulig det er derfor? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Kalrestr/ Ren mat
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Urolige barn pga kasein, evt gluten? | Borealis | Barns kosthold | 25 | 06-09-07 13:40 |
Hvor kjøper man soyaprotein, hvetekli og linfrø? | Lollypop! | Ketolysekuren | 3 | 29-08-07 19:40 |
Er det gluten i soyaprotein? | Albertine | Spørsmål og svar | 3 | 06-12-06 13:28 |
Gluten i hvetemel | Fjonken | Spørsmål og svar | 17 | 12-06-06 20:14 |
gluten | dingpot | Lavkarbo generelt | 16 | 26-09-05 11:15 |