Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2004
Alder: 47
Innlegg: 74
![]() |
![]() RicottaHvor får jeg tak i ricotta? Eller noe tilsvarende? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LavKarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Du får det i butikker med såkalt godt utvalg, f eks Meny eller lignende. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse
![]() |
![]() |
#3 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Innlegg: 21
![]() |
Kan man bruke vanlig Ricotta?
__________________
Cococococat |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: South Beach
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Arendal
Innlegg: 1.919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vet ikke en gang hva ricotta er jeg! Opplys meg gjerne noen
__________________
:sa Nalana Replace one worry with another, thats the secret of life ![]() Når jeg når mitt mål, så er det ikke noe mirakel, men oppnådd med målrettet spising og mosjon. Altså min egen fortjeneste ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ca Optimal ernæring. 36 - 72 karber om dagen.
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Bergen
Alder: 69
Innlegg: 1.550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Det er en italiensk kremete ost. Brukes ofte som tilsetning i ulike matretter. Har ikke brukt den selv, men jeg vet at den finnes å få tak i. Engelske kjendiskokker har gjort den populær, om den ikke var det før! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins/ketolyse
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Du kan bruke den ricottaen de har på meny - jeg har iallefall brukt både den og macarpone osten de har der ...
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#7 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2004
Alder: 47
Innlegg: 74
![]() |
Vi har ikke Prix engang. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LavKarbo
![]() |
![]() |
#8 |
Livsdesigner
Medlem siden: Sep 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 4.596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ricotta er en veldig fet ost, og du skal egentlig ikke bruke den på SB.
__________________
Marianne I expand my life to include the possibilities of miracles! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg m/egne tilpasninger
![]() |
![]() |
#9 |
Medlem
Medlem siden: Sep 2004
Alder: 47
Innlegg: 74
![]() |
Enn Kesam (rundt 8 % fett)? Jeg liker ikke cottage cheese... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LavKarbo
![]() |
![]() |
#10 |
Juniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Innlegg: 21
![]() |
Amerikansk utgave av SB boken?På de noen engelske oppskriftene står det Ricotta Cheese, mens i den norske boken står det mager ricottaost. Er det noen som har den amrikanske utgaven og vet hva som står der?
__________________
Cococococat |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: South Beach
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Nov 2004
Hvor: Oslo
Alder: 45
Innlegg: 1.334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desverre er det kun den magre typen som er tillat på South Beach, og desverre nr 2 - den finnes ikke i Norge. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Økologisk, naturlig, supermat
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|