Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 02-08-09, 14:47   #1
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

...jeg har ikke fått boka enda, selv om det er flere dager siden jeg bestilte den. Men jeg har kjøpt inn vitaminene, ketostix, bakemix, da jeg tilfeldigvis fant ut at det er en butikk i nærheten som fører disse produktene. Butikken hadde jo boka også, men da hadde jeg jo allerede bestilt den. Jaja. Det jeg lurer på er om jeg kan begynne på kuren før jeg har fått boka, og om noen kan fortelle meg hva jeg bør spise de første dagene av kuren? Hva står det i boka, må man følge en spesiell plan for de første dagene?

Kunne tenkt meg å begynne i morgen for da er det mandag, ny uke med nye muligheter liksom.

Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 02-08-09, 14:53   #2
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Det er jo bare å sette i gang! Du kan sogar lette overgangen litt inntil du får boka med å kutte ned på/ut brødmat, godteri/brus (om du spiser denslags ), poteter og gulerøtter, pasta og ris. Jeg kutta ganske gradvis, og fikk sånn sett en ganske soft overgang da jeg begynte å spise ketogent.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat
Gammel 02-08-09, 15:07   #3
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Sv: Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Takk for svar
Du har nok rett i at det er bare å begynne, men jeg tenkte at hvis jeg begynner å spise en del bacon f.eks. så er det fort gjort å spise feil mat i forhold til det (mye karber) hvis jeg ikke vet helt hva jeg driver med.

Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Gammel 02-08-09, 15:08   #4
Vaffel
Medlem
 
Vaffel sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2005
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 365
Vaffel har en fantastisk aura rundt segVaffel har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Da jeg "tjuvstartet" før boka, kuttet jeg rett og slett ut sukker, mel, poteter, ris mens jeg ventet. Det var i hovedsak det som trengtes for å venne av kroppen med høykarbo, og da jeg fikk boka var jeg allerede ferdig med abstinensene... og allerede i ketose.

Det du skal spise er egg, kjøtt, fisk, fugl, grønnsaker som vokser over jorda. Bytt ut alle lettprodukter med "ekte vare", altså meierismør, seterrømme, ekte majones, kremfløte.

Ketolysekosthodet er ikke så "mystisk". Det er helt alminnelig mat og uttallige variasjonsmuligheter. Du kan ikke få gjort noe galt på de få dagene... det tyngste er å venne seg av med karbo, senere går alt som en lek.

__________________




Vaffel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Foreløpig moderat/restrektiv lavkarbo. Svar med sitat
Gammel 02-08-09, 15:12   #5
Vaffel
Medlem
 
Vaffel sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2005
Hvor: Trøndelag
Alder: 57
Innlegg: 365
Vaffel har en fantastisk aura rundt segVaffel har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Bare spis bacon! Det eneste problemet med store mengder bacon er saltet.

__________________




Vaffel er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Foreløpig moderat/restrektiv lavkarbo. Svar med sitat
Gammel 02-08-09, 19:13   #6
Meatscience
Medlem
 
Meatscience sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Drammen
Alder: 49
Innlegg: 120
Meatscience er på en erverdig vei

Sv: Er så klar for å begynne på Ketolysekuren, men ...

Takker igjen for svar!
Jeg kommer nok ikke til å spise kjempemengder med bacon. Blir jo veldig tørst av det og. Tenkte å lage omelett med ost og bacon i morgen tidlig, og så ta med rester fra det på jobb og supplere med salat.

Jeg simpelthen eeelsker ost...det har vært mitt store problem når jeg har prøvd lavkalori-kurer. Når jeg ser ost i kjøleskapet så får jeg vann i munnen! Bra at det er lov med litt ost på denne kuren.

Men jeg regner med å spise en god del salat, men jeg skulle ønske jeg kunne ha på litt dressing. Er det noen kjøpedressinger som er greie å bruke?

Meatscience er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Om å begynne på ketolysekuren uten bok Løvetann Ketolysekuren 24 04-01-09 13:35
Begynne på ketolysekuren igjen? smily79 Ketolysekuren 1 22-10-08 09:42
Skal jeg begynne på Ketolysekuren? Kristin1964 Ketolysekuren 11 07-08-07 08:42
Begynne på Ketolysekuren? nita58 Ketolysekuren 4 12-12-06 09:19
Skal begynne på ketolysekuren nå... Sissez Ketolysekuren 9 26-09-06 21:47


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no