Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jan 2010
Hvor: hordaland
Alder: 55
Innlegg: 48
![]() |
![]() tips til gode fett-kilder??føler at jeg har fått en grei ordning på både kjøtt,gr.sak og egg-inntaket mitt , men sliter med å spise/finne nok fett. Steker maten i kaldpresset rapsolje,tar gjerne en god klatt rømme eller kesam på laksen , bruker litt dressing i salaten. Andre tips?Teller det sunne fettet fra laks eller nøtter? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ketolyse :-)
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Dec 2009
Hvor: Nordland
Alder: 52
Innlegg: 86
![]() |
Sv: tips til gode fett-kilder??Jeg bruker mye fløte og seter rømme og bacon i matlagning. Steker i smør. Til snacs/kvelds spiser jeg ofte feit ost som brie/camembert. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: tips til gode fett-kilder??Det lønner seg å velge en av retningene, siden fedon inneholder litt for mye karbohyrater i forhold til å spise så mye fett som på Ketolyse. Hovedregelen er jo mer karbo, jo mindre fett. Karbohydrater fører til økt insulin som igjen fører til fettlagring...
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Gode tips?! | Miraxi | Lavkarbo generelt | 4 | 28-05-09 14:56 |
Gode tips til helgen? | Sørlandspige | Eurodiett | 3 | 31-10-08 15:40 |
Lavkarbo kinogodter ... Noen gode tips? | Gracella | Lavkarbo generelt | 37 | 03-06-08 20:20 |
50-60 karbohydrater fra Lav GI kilder? | dydde | Lavkarbo generelt | 0 | 31-03-08 21:41 |
Please tips meg om gode vekter | nalana | Generell diskusjon | 4 | 20-04-07 11:04 |