Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Bakst

Snuppelines lavkarbo mandelbrød

Bakst Her finner du, og poster du oppskrifter på lavkarbovenlig bakst, som lavkarbo-brød, pannekaker, vafler, muffins, og andre gode ting du kommer på som kan bakes på et lavkarbokosthold.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 14-01-05, 16:00   #1
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Snuppelines lavkarbo mandelbrød

Mange av dere kjenner nok Snuppelines brød fra før av med 2.7 karboser pr. skive. Har nå videreutviklet oppskriften og denne varianten synes jeg ble veldig god, og ikke så egg/soya-smak på som den andre.
Totalt pr. skive vil det ligge på ca. 3 karbohydrater pr. skive

Snuppelines lavkarbo mandelbrød
6 egg
13 ss creme fraiche
100 g smeltet smør
1/2 del melk
1 1/2 ts bakepulver
5 ss linfrø u skall
90 g soyamel
40 g glutenmel
5 ss kli
70 g malte mandler
1 ts salt
2 ss Hermesetas el.

Visp egg lett sammen med gaffel eller visp. Tilsett smeltet avkjølt smør, creme fraiche, og melk. Rør sammen. Mal mandlene eller kjør dem i hurtigmikseren. Tilsett disse sammen med alt det tørre. Røres sammen. Helles i godt smurt brødform. Jeg bruker bakepapir i formen for å få det lettere ut, da jeg sliter med å få brødet ut av formen uansett hvor mye jeg smører.

Hvis du lar røren stå en stund vil den tykne BETRAKTELIG grunnet glutenmelet, tilsett da evt. mere væske.
Vær obs på at det skal vare vanlig hvetekli og IKKE HAVREKLI!!!! Sistnevnte har et uhorvelig høyt karbohydratinnhold i forhold til hvetekli.

Stekes på 180 grader i 45 minutter, eller til det er gj.stekt.

Håper det vil smake.

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 14-01-05, 16:30   #2
Aline
Admin
 
Aline sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2004
Hvor: Bergen
Alder: 37
Innlegg: 15.345
Aline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastisk

0.5 dl melk? ble litt usikker det brødet så godt ut!! lurer på om det kan lages i brødbakemaskin...?? kanskje ikke, man må vel blande sammen eggene ihvertfall på forhånd...

__________________
Aline

Nybegynnerinfo!


Aline er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-01-05, 16:42   #3
smosje
Seniormedlem
 
smosje sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2004
Hvor: Oslo
Alder: 39
Innlegg: 1.334
smosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisksmosje er bare helt fantastisk

Åh, håper du får brukt brødbakejulegaven din nå, aline!!!

__________________
- - The most important thing to bear in mind is not to become obsessed with weight or body shape - -
smosje er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Økologisk, naturlig, supermat Svar med sitat
Gammel 14-01-05, 17:25   #4
Aline
Admin
 
Aline sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2004
Hvor: Bergen
Alder: 37
Innlegg: 15.345
Aline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastiskAline er bare helt fantastisk

den står fremdeles hjemme, da... svære greier
men jeg skal nok finne noe å bruke den på, ja

__________________
Aline

Nybegynnerinfo!


Aline er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat
Gammel 14-01-05, 21:13   #5
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Ja, jeg brukte en halv desiliter melk. Det var meste fordi jeg måtte kompensere for at deigen ble tykkere når jeg hadde oppi mere mandler og hadde sluppet opp for både egg, og smør. Kunne så kanskje hatt i vann, men det gjør ofte brødet sprøere, og med fare for at det ikke ville henge sammen kom den skvetten med melk oppi

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Gammel 14-01-05, 21:29   #6
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Sitat:

2 ss Hermesetas el.

Hva er det?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat
Gammel 16-01-05, 09:45   #7
Carbokiller
Seniormedlem
 
Carbokiller sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 793
Carbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt avCarbokiller har veldig mye å være stolt av

Kunstig søtningsmiddel i pulverform beregnet på å tåle oppvarming uten å forandre smak.
Hermesetas kjøper jeg i Sverige fordi den er mye billigere og smaker ti ganger bedre enn Natreen. Men du kan selvfølgelig bruke andre søtningsmidler av lavkarbotype så sant de tåler oppvarming.

__________________




Carbokiller er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 
Trådverktøy

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Matallergi av lavkarbo ??? Nille Lavkarbo generelt 1 12-12-04 22:02
"Oversette" oppskrifter til lavkarbo Marianne Oppskrifter 4 20-10-04 16:57
Kan Lavkarbo og Yoga filosofi kombineres? HP Lavkarbo generelt 5 19-08-04 22:26


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no