Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Kosthold og helse > Spørsmål og svar

Å knuse baconcrisp

Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan.
Er du ny? Spør og les her først!

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 13-04-10, 09:12   #1
Serenio
Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 143
Serenio er på en erverdig vei

Å knuse baconcrisp

Hvordan får dere til å knuse baconcrisp til mel, sånn at det kan brukes til Hellmann-kylling f.eks.? Jeg har prøvd det meste, fra å banke det, kjøre det med stavmixer, med den kuttekniven som følger med kjøkkenmaskinen, kjevle det, ha det i morteren - men det blir bare seige og store klumper.

Serenio er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert (DS i 2003) men vil gjerne leve LCHF Svar med sitat
Gammel 13-04-10, 09:16   #2
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Å knuse baconcrisp

Jeg kjører det i den bollen med kniv som fulgte med stavmikserern. Blir hverken seigt eller klumpete, men det må ikke kjøre for lenge, for da blir det ekkel!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Gammel 13-04-10, 09:30   #3
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Å knuse baconcrisp

Tror det varierer litt hvilket baconcrisp du bruker. Disse baconsvor-greiene i små poser blir ofte klumpete, da de er mer "fuktige" enn endel andre. Jeg har best erfaring med Kims (eller er det Maarud?) sin, de sorte store posene. De er porøse og gode. Kjører det i food processor.

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat
Gammel 13-04-10, 09:36   #4
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Å knuse baconcrisp

Det tenkte jeg ikke på.
Jeg bruker også de i den store, sorte posen. Det er Kims baconsnacks. Kjøper den på Rema!

Har også brukt noe vi har kjøpt i Sverige. I gjennomsiktig pose med rød og blå skrift. De blir også veldig bra når de knuses.

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Å knuse linfrø Båten Lavkarbo generelt 20 14-02-10 10:10
Baconcrisp Tor Kake/dessert og snacks 23 04-06-09 00:56
Baconcrisp anastazia Ketolysekuren 42 04-06-09 00:54
Baconcrisp Schnupsiii Ketolysekuren 14 22-01-09 18:38
Baconcrisp? kfj Ketolysekuren 13 20-06-08 19:14


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 02:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no