Søk i lavkarbosidene:
Tilpasset søk
Gå tilbake   Lavkarbo.no :: Karbojunkie > Oppskrifter, bøker og andre tema > Oppskrifter > Spørsmål om matvarer og oppskrifter

Et spørsmål ang Splenda

Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter.

Del denne siden:

Svar
 
Trådverktøy
Gammel 15-04-10, 11:50   #1
matitt
Medlem
 
matitt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 47
Innlegg: 394
matitt er ny på veien

Et spørsmål ang Splenda

Nå står det et brett med kokostopper i ovnen, men så kom jeg til å lure på en ting: Er Splenda et sukkerALKOHOL som derfor ikke behøver å regnes med i karboregnskapet? Eller skal det regnes med? I tilfelle er det ca 20 gram splenda i oppskriften, og ettersom Splenda er nesten BARE karbohydrater, så blir det jo litt karber allikevel i denne oppskriften..

__________________


matitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo Svar med sitat
Gammel 15-04-10, 11:51   #2
nellie
Seniormedlem
 
nellie sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 39
Innlegg: 14.496
nellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisknellie er bare helt fantastisk

Sv: Et spørsmål ang Splenda

Splenda skal med i regnskapet
Men du skal sikkert ikke spise alt på en dag, så blir nok ikke så ille

__________________
nellie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo Svar med sitat
Gammel 15-04-10, 12:07   #3
matitt
Medlem
 
matitt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 47
Innlegg: 394
matitt er ny på veien

Sv: Et spørsmål ang Splenda

Opprinnelig lagt inn av nellie, her.

Splenda skal med i regnskapet
Men du skal sikkert ikke spise alt på en dag,

Hehehe, aldri si aldri, lenge siden jeg spiste no`godis nå
Men ok, da blir det ca 2 karber per stk, ikke så ille det da!

__________________


matitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo Svar med sitat
Gammel 15-04-10, 12:59   #4
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Sv: Et spørsmål ang Splenda

Regn 1 karb pr gram Splenda.

Oppdaget at de før (lenge siden jeg sjekket altså) hadde satt 1 ts som 0.5 gram. Nå står det på Splenda sine sider at de regner 1 ts som 1 gram "serving size". Det er jo lite det er snakk om uansett, men greitt å være klar over

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat
Gammel 15-04-10, 14:04   #5
matitt
Medlem
 
matitt sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Hvor: Grenland
Alder: 47
Innlegg: 394
matitt er ny på veien

Sv: Et spørsmål ang Splenda

Ja, fant ut at det måtte bli noe sånt, 100 gram Splenda er jo 97 gram karber Men kokostoppene smakte godt lell`

__________________


matitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert lavkarbo Svar med sitat
Gammel 15-04-10, 15:19   #6
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Et spørsmål ang Splenda

Karbene i splenda kommer i grunn fra matlodextrinen den er tilsatt, og det er et karbohydrat som må regnes med... Kjipt at de skal blande den i maltodextrin, skjønner jo hvorfor.. Men det kunnet godt ha funnets et flytende alternativ synes jeg

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat
Svar


Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester)
 

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Lignende tråder
Tråd Trådstarter Forum Svar Siste innlegg
Splenda Vimpane Spørsmål om matvarer og oppskrifter 3 02-02-09 17:35
Splenda-spørsmål Murmeline Ketolysekuren 6 29-08-07 21:08
Splenda Nannah Spørsmål om matvarer og oppskrifter 4 24-07-07 21:58
Splenda reddik Spørsmål om matvarer og oppskrifter 24 09-07-06 11:18
Nå har jeg splenda for et år Iset Lavkarbo generelt 1 06-08-04 18:16


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Foreldreportalen.no | Selvrealisering.no
© 2004-2015, Lavkarbo.no