Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Klar for nytt år!
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Mer sentralt
Innlegg: 12.767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BakepulverNoen som vet om det blir bra å bake brød med bakepulver? (glutenfritt)
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavglykemisk lavkarbodiett fordi det gjør godt
![]() |
![]() |
#2 |
Stressa 4-barns mor
Medlem siden: Jul 2004
Hvor: Sarpsborg
Alder: 47
Innlegg: 2.216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja! det går bra! Men deigen må være løs, og nesten bare skuffes oppi ei brødform..... Også blir brødet litt sånn formkake-aktig da.... Har laget pizza bunn flere ganger med bakepulver i mangel på gjær....
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Fedon (frem til p-hormonene har forlatt kroppen)
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|