Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
15-01-11, 08:51 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Østfold
Alder: 44
Innlegg: 190
|
Kjøttdeig vs karbonadedeigHei, er ny på forumet og har søkt litt etter dette, men finner ikke noe svar på det så da spør jeg: Er det ene bedre framfor det andre når en spiser lavkarbo? |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
15-01-11, 08:53 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 39
Innlegg: 14.496
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigKjøttdeig har mer fett enn karbonadedeig, derfor bruker folk heller det. Jeg bruker også karbonadedeig fra Sverige og sørger heller for å steke det i nok smør, for å få opp fettprosenten. Synes ikke noe særlig om kjøttdeig.. Det er vel en smakssak
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo |
15-01-11, 09:01 | #3 |
Medlem
Medlem siden: Oct 2010
Hvor: Østfold
Alder: 44
Innlegg: 190
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigÅåå, så DET er grunnen altså..ja, da fortsetter jeg med karbonadedeigene jeg også..Steker den alltid godt med smør, så da går det jo fint Takk for raskt svar |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo |
15-01-11, 09:04 | #4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 834
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigJeg og foretrekker karbonadedeigen, mest fordi kjøttdeig er så full av vann son renner ut når jeg prøver å steke den, men så blir det kokt i stedet. (sinna da!) |
Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo + ekstra karber for magen |
15-01-11, 10:27 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 41
Innlegg: 1.461
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigHvorfor betale 100 kroner kiloen for karb.deig når du får kjøttdeig for 60 kroner kiloen. Og den i tilegg er best for oss på lavkarbo |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent |
15-01-11, 10:36 | #6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeig
Fordi som noen skrev over her, den steker ikke den koker i alt vannet. Et sted må da jo spare inn de førti kronene... Dessuten, i sverige kjøper vi den for 39,90 for kiloen. Og hos slakteren endi gata er det karbonadedeig av ren biff til 65 pr kg. Den slipper man å finne bensplinter og annet i, som man stadig gjør i den vakumpakkende...
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
15-01-11, 10:41 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Sarpsborg
Alder: 39
Innlegg: 14.496
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeig
Sverige ftw
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Moderat lavkarbo |
15-01-11, 10:46 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigJeg kjøper koteletter på tilbud og lager min egen deig, jeg. Gjerne tilsatt svensk flesk for mest mulig "usynlig" fett!
__________________
|
Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) |
15-01-11, 11:49 | #11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeig
Er vel ikke mer enn halvannen times tid til charlottenberg (kanskje mindre?) Ta det som en tur
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
15-01-11, 11:52 | #12 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeig
DET er ihvertfall svada! Jeg steker alltid kjøttdeigen på høy varme, tilnærmet romtemperert. Og vakumkjøttdeig og svensk, evt slakterkjøttdeig oppfører seg radikalt forskjellig. Og om ikke vanlig kjøttdeig er tilsatt vann trenger de vel ikke ha en egen type uten tilsatt vann?
__________________
Persistance pays!
|
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
15-01-11, 12:11 | #13 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 41
Innlegg: 1.461
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeig
Jeg sier ikke at kjøttdeig ikke har tilsatt vann, sier bare at om du steker den på høy varme og ikke steker alt om gangen så slipper den ikke ut så mye vann. Så da blir den stekt i stede for kokt hehe |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent |
15-01-11, 15:12 | #14 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: oppland
Alder: 42
Innlegg: 343
|
Sv: Kjøttdeig vs karbonadedeigNår man sterker norsk kjøttdeig så anbefales det å steke kun halve pakka om gangen, nettopp for at kjøttdeigen skal stekes og ikke kokes om den blir gjøren når den ikke har nok plass i panna. Så for å unngø at kjøttdeigen kokes, så bare brun halve pakka om gangen |
Min kostholdsfilosofi: prøver meg på Sofie Hexeberg |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Karbonadedeig/Kjøttdeig | torgn | Generell diskusjon | 2 | 02-08-10 17:20 |
Vanlig kjøttdeig-Ok eller ikke? Hvilken type kjøttdeig er best? Kyllingkjøttdeig? | tonemor | Ketolysekuren | 8 | 21-09-08 18:31 |
Hva kan man lage av karbonadedeig?? | Impulsiw | Generell diskusjon | 3 | 12-09-08 19:17 |
Kjøttdeig/karbonadedeig! | *Mariann* | Spørsmål og svar | 5 | 13-08-08 15:51 |
Gratinert tomat og løk med karbonadedeig | Elena | Middag | 4 | 27-09-05 22:21 |