Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Bergen
Innlegg: 39
![]() |
Soyamel og pizzabunnHei! |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Gjøvik
Alder: 42
Innlegg: 1.461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Soyamel og pizzabunnsoyamel har alt fra 3,5 kh pr 100 gram til 20 kh pr 100 gram. Så det kommer litt ann på hvem soyamel du bruker. Ellers er det 1 gram kh i eggene dine, 1,5 kh i bakepulveret og ikke noe i resten |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Pizzabunn? | bærrgen | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 6 | 13-05-11 21:34 |
Pizzabunn... | ninasov | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 25-01-11 17:08 |
Kan man bytte soyamel med glutenmel i pizzabunn? | marjusen | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 2 | 03-09-10 18:15 |
Pizzabunn | Lisbeth | Middag | 0 | 28-04-10 21:36 |
Pizzabunn | rsy | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 5 | 24-03-05 12:06 |