Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Askim
Innlegg: 183
![]() |
Splenda? Sukrin?Jeg har burstdag til helga og tenkte jeg ville lage suksesstrete |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?hei, jeg lagde den kaka i helga. Brukte både splenda og litt sukrinmelis og funket fint |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Jeg synes det å blande Sukrin og Splenda gir best smak, ikke får jeg den kalde Sukrinsmaken og heller ikke den litt emne Splendasmaken |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?For å redusere karbene så er det bedre å bruke rene (somregel flytende) sukkererstatninger. Alle de i pulver som annonserer med å ha samme volum som sukker er blandet med 100 deler maltodextrin, som står for 99% av karbene i det. Jeg har tilgode å lage kake hvor jeg ønsker volumet av sukret og har holdt meg til flytende natreen. En hel flaske med det tilsvarer 1,6kg sukker og har mindre enn 1g karbo i seg totalt. For å få tilsvarende med granulert natreen eller splenda holder det med 2ts siden maltodextrin har 1g karbo/gram og det er 1/2g av det i hver ts. Man kan få de fleste søtningene bulket med 99% vann isteden, som flytende natreen, og da er det jo bare å blande bort eventuelle ulemper med de forskjellige.
__________________
Normalvektig siden 22.06.21
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det)
![]() |
![]() |
#6 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Askim
Innlegg: 183
![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Takk for utfyllende svar sylvester |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse
![]() |
![]() |
#7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Suksessterte Mandelbunn: 250 gr mandler males 5 eggehviter piskes stivt med ca 1 dl splenda og 0.5 dl sukrinmelis Blandes og stekes på 180 grader, ca 25min på nederste rille Gulkrem: 5 eggeplommer 1 dl fløte 2ts vaniljepulver 1 dl splenda + 0.5 dl sukrin Kokes langsomt opp på svak varme under omrøring. Tas av når det begynner å boble. 125 gr romtemperert ekte meierismør i terninger Tilsett smøret og rør inn. Avkjøl i kjøleskap - rør av og til Når kremen er tykk - smør utover mandelbunnen ![]() Håper det smaker, velbekomme ![]() Jeg hadde ikke vaniljepulver...så brukte vaniljesukker.. Har du forresten prøvd sjokolademousse? Den er veldig god, lett og rask å lage og det var ingen som reagerte på splendan ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 35
Innlegg: 1.067
![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?
Har sett flere oppskrifter, så mange at jeg ikke aner hvilken jeg skal prøve.. Hvilken brukte du? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Sjokolademousse |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 35
Innlegg: 1.067
![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Den ER veldig god |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
#12 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 35
Innlegg: 1.067
![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent
![]() |
![]() |
#14 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Sylwesters søte lefser:
__________________
Normalvektig siden 22.06.21
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det)
![]() |
![]() |
#15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 52
Innlegg: 1.432
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: Splenda? Sukrin?Takk for fristende oppskrift, Sylwester!! Har noen lefseglade i heimen, så denne skal prøves! Mangler bare glutenmelet... |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Sukrin som splenda? | TSB | Spørsmål og svar | 5 | 25-02-11 19:29 |
Sukrin/Splenda | lillemorell | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 1 | 10-11-10 15:11 |
Sukrin VS Splenda? | Nahemah | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 3 | 24-08-10 21:56 |
Stevia-sukrin-splenda | mpbb | Spørsmål og svar | 23 | 25-01-09 09:51 |