Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål om matvarer og oppskrifter Her kan du stille og finne svar på spørsmål om matvarer, produkter og oppskrifter. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
22-02-11, 16:27 | #1 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Askim
Innlegg: 183
|
Splenda? Sukrin?Jeg har burstdag til helga og tenkte jeg ville lage suksesstrete |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
22-02-11, 16:59 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 51
Innlegg: 1.432
|
Sv: Splenda? Sukrin?hei, jeg lagde den kaka i helga. Brukte både splenda og litt sukrinmelis og funket fint |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo |
22-02-11, 17:29 | #3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 57
Innlegg: 4.182
|
Sv: Splenda? Sukrin?Jeg synes det å blande Sukrin og Splenda gir best smak, ikke får jeg den kalde Sukrinsmaken og heller ikke den litt emne Splendasmaken |
Min kostholdsfilosofi: LCHF |
22-02-11, 21:55 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
|
Sv: Splenda? Sukrin?For å redusere karbene så er det bedre å bruke rene (somregel flytende) sukkererstatninger. Alle de i pulver som annonserer med å ha samme volum som sukker er blandet med 100 deler maltodextrin, som står for 99% av karbene i det. Jeg har tilgode å lage kake hvor jeg ønsker volumet av sukret og har holdt meg til flytende natreen. En hel flaske med det tilsvarer 1,6kg sukker og har mindre enn 1g karbo i seg totalt. For å få tilsvarende med granulert natreen eller splenda holder det med 2ts siden maltodextrin har 1g karbo/gram og det er 1/2g av det i hver ts. Man kan få de fleste søtningene bulket med 99% vann isteden, som flytende natreen, og da er det jo bare å blande bort eventuelle ulemper med de forskjellige.
__________________
Normalvektig siden 22.06.21
|
Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) |
23-02-11, 12:02 | #6 |
Medlem
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Askim
Innlegg: 183
|
Sv: Splenda? Sukrin?Takk for utfyllende svar sylvester Lefse hørtes vidundelig ut, har du oppskrift på denne?? |
Min kostholdsfilosofi: Ketolyse |
23-02-11, 12:56 | #7 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 51
Innlegg: 1.432
|
Sv: Splenda? Sukrin?Suksessterte Mandelbunn: 250 gr mandler males 5 eggehviter piskes stivt med ca 1 dl splenda og 0.5 dl sukrinmelis Blandes og stekes på 180 grader, ca 25min på nederste rille Gulkrem: 5 eggeplommer 1 dl fløte 2ts vaniljepulver 1 dl splenda + 0.5 dl sukrin Kokes langsomt opp på svak varme under omrøring. Tas av når det begynner å boble. 125 gr romtemperert ekte meierismør i terninger Tilsett smøret og rør inn. Avkjøl i kjøleskap - rør av og til Når kremen er tykk - smør utover mandelbunnen Håper det smaker, velbekomme Jeg hadde ikke vaniljepulver...så brukte vaniljesukker.. Har du forresten prøvd sjokolademousse? Den er veldig god, lett og rask å lage og det var ingen som reagerte på splendan |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo |
23-02-11, 14:16 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 34
Innlegg: 1.067
|
Sv: Splenda? Sukrin?
Har sett flere oppskrifter, så mange at jeg ikke aner hvilken jeg skal prøve.. Hvilken brukte du? |
Min kostholdsfilosofi: Ketogent |
23-02-11, 14:24 | #9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 51
Innlegg: 1.432
|
Sv: Splenda? Sukrin?Sjokolademousse |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo |
23-02-11, 14:29 | #10 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 34
Innlegg: 1.067
|
Sv: Splenda? Sukrin?
|
Min kostholdsfilosofi: Ketogent |
23-02-11, 14:34 | #11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 51
Innlegg: 1.432
|
Sv: Splenda? Sukrin?Den ER veldig god Ikke hverdagskost kanskje.... |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo |
23-02-11, 14:43 | #12 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 34
Innlegg: 1.067
|
Sv: Splenda? Sukrin?
|
Min kostholdsfilosofi: Ketogent |
23-02-11, 22:17 | #14 |
Seniormedlem
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Oslo
Innlegg: 719
|
Sv: Splenda? Sukrin?Sylwesters søte lefser:
__________________
Normalvektig siden 22.06.21
|
Min kostholdsfilosofi: Statens (LCHF før det) |
23-02-11, 22:26 | #15 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2011
Alder: 51
Innlegg: 1.432
|
Sv: Splenda? Sukrin?Takk for fristende oppskrift, Sylwester!! Har noen lefseglade i heimen, så denne skal prøves! Mangler bare glutenmelet... |
Min kostholdsfilosofi: lavkarbo |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Sukrin som splenda? | TSB | Spørsmål og svar | 5 | 25-02-11 19:29 |
Sukrin/Splenda | lillemorell | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 1 | 10-11-10 15:11 |
Sukrin VS Splenda? | Nahemah | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 3 | 24-08-10 21:56 |
Stevia-sukrin-splenda | mpbb | Spørsmål og svar | 23 | 25-01-09 09:51 |