Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YoughurtLenge siden jeg har vært her nå, men etter mye fram og tilbake skal jeg ta meg sammen og komme igang igjen.
__________________
Persistance pays!
|
![]() |
Min kostholdsfilosofi: LCHF
![]() |
![]() |
#2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: M & R
Alder: 58
Innlegg: 1.443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeg vil tro at membranen rundt fettkulene vil ta skade av det og dermed blir yoghurten harsk. Uansett så ville det ikke hjelpe å fryse yoghurten for den er jo utgått på dato for det. Du dreper nesten ingen bakterier med å fryse dem, du bare ''fryser'' dem. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins og jeg dietten
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|