Sv: God vri på ferdiggrilla kylling
Denne minner om en rett jeg har laget av ferdiggrillet kylling i snart 20 år, alså lenge før man snakket om lavkarbo Jeg har tipset folk om den mange ganger, nesten hver gang noen spør meg om en rask og god middagsrett.
Jeg kaller den kylling i form:
Del opp en ferdiggrillet kylling i passe munnfullbiter, fordel bitene i formen (uten ben og brusk). Legg i smakuttet grønnsaker som løk, broccoli, paprika, sopp, osv. Bruk et beger creme fraiche, bland i krydder du liker (f.eks salt, pepper, hvitløk, provenceblanding og løkulver) og noe syrlig, f.eks sitronsaft eller balsamicoeddik. Hell innholdet over kylling og grønnsaker. Riv ost og fordel dette på toppen. Stekes på 200 grader til alt er gjennomvarmt og osten passe. Har du brukt f.eks gulrøtter, så trenger formen litt mer tid enn om du bare har "myke" grønnsaker. Pleier å servere denne formen med salat og ris for resten av familien. Alle 7 familiemedlemmer elsker denne retten, og det sier litt 
|