Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2004
Hvor: Rogaland
Alder: 60
Innlegg: 127
![]() ![]() |
![]() Mestemacher FullkornbrødEr det noen som vet noe mer om dette brødet enn det som står på Ingredienser: |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: SBD
![]() |
![]() |
#2 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2004
Hvor: Rogaland
Alder: 60
Innlegg: 127
![]() ![]() |
Ingen som vet noe mer? Det er sånn vakumpakket, oppskåret, ca 15-20cm "planker", ganske mørkt, masse hele korn. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: SBD
![]() |
![]() |
#3 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Jeg vet hva det er, og jeg liker det kjempegodt, men jeg tør ikke uttale meg om hvordan det passer inn i South Beach. Ut i fra Atkins prinsipper skal det innføres ganske sent, pga kornet. Kanskje du bare må prøve deg fram, og heller kutte det ut hvis du ser at du ikke går ned mer? Nå er du jo på rett vei og har bare et par kilo igjen, så jeg hadde spist det med god samvittighet... |
![]() |
![]() |
#4 |
Medlem
Medlem siden: Aug 2004
Hvor: Rogaland
Alder: 60
Innlegg: 127
![]() ![]() |
Takk. ja, nei, det er nok ikke helt South Beach å spise det hver dag. Men hvordan er innholdet i Fedons brød kontra dette, f.eks., vet noen om 50% fullkorn er "nok"? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: SBD
![]() |
![]() |
#5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2005
Alder: 57
Innlegg: 2.399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
som det sies her; du må nesten prøve. jeg har som deg variert med sånn brød innimellom fedon sitt. nammenam
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo a'la Luringen
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|