![]() |
#1 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2005
Alder: 38
Innlegg: 2.399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
korn på linbergvist jeg skal leve på "litt linberg vis" |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert som ligner ketolyse
![]() |
![]() |
#2 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sammalt rug er vel bedre en spelt. Spelt har samme GI som hvetemel, men har noe mer næring og er mindre allergent. Store havregryn, soyaflak, bygg- og rugflak, frø er brødingredienser. Brødoppskrift kan du vel tilpasse fra Fedons oppskrifter i bøkene? Selv skal jeg prøve soyaproteinbrødet snart ...
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2005
Alder: 57
Innlegg: 2.399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
litt av alt er fint...hehe. Unngå mye fnt mel, og prøv i vei!
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo a'la Luringen
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Link om "evolusjonskost" | mofe | Nyheter / media | 2 | 12-02-05 00:05 |
GI - hele korn? | Marianne | Lavkarbo generelt | 0 | 19-09-04 18:15 |