Søk i lavkarbosidene: |
Tilpasset søk
|
|
Lavkarbo generelt Generell diskusjon omkring lavkarbo, lavglykemisk og karbohydratkontrollert kosthold. |
Del denne siden: |
|
Trådverktøy |
27-08-05, 11:35 | #1 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Hvordan se om et egg er blitt dårlig?Søker på nettet men finner ingenting... |
27-08-05, 11:51 | #2 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2005
Alder: 37
Innlegg: 2.399
|
Knuser du et og ett oppi et glass vil du se det på fargen og om plommen lett går i oppløsning. |
Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert som ligner ketolyse |
27-08-05, 12:23 | #4 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Det dere så elegant foreslår hjelper så sørgelig lite når egget skal kokes. |
27-08-05, 12:25 | #5 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 44
Innlegg: 12.822
|
det flyter viss det er uggent, fordi det dannes gass inni |
Min kostholdsfilosofi: Fedon |
27-08-05, 12:40 | #6 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
|
Men egg holder seg leeeenge da, Albertine - hva er holdbarhetsdatoen på det? Holder ofte 1-2 måneder etter den datoen iallfall..
__________________
. |
Min kostholdsfilosofi: - |
27-08-05, 13:51 | #7 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Vi kjøper sånne 20-pakninger med egg, sånn med bare plast rundt. Kastet jo plasten med en gang, så jeg aner ikke holdbarhetsdatoen. De ble kjøpt før ferien, iallefall, og er minst seks uker gamle. Jeg vakler mellom å pælme dem fordi jeg generelt er sånn småhysterisk ang. holdbarhetsdato, og å bruke dem fordi det tross alt er sju stykker og egg er sabla kjekt å ha. Prøvde forresten å legge et av dem i vann, og det sank som en stein. Tror jeg våger meg på det jeg. |
27-08-05, 14:07 | #8 |
Seniormedlem
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
|
Tror du trygt kan bruke dem jeg, Albertine
__________________
. |
Min kostholdsfilosofi: - |
27-08-05, 15:44 | #9 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: opp en trapp og inn en dør
Alder: 44
Innlegg: 12.822
|
de er sikkert heeeelt fine uansett vil du merke det når du begynner å spise dem... Er hysterisk på slikt selv jeg... kaster gjerne maten et par dager FØR de går ut på dato... |
Min kostholdsfilosofi: Fedon |
27-08-05, 18:15 | #10 |
Medlem
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Aust-Agder
Alder: 56
Innlegg: 297
|
Når du har et nytt egg opp i vann, synker det. Hvis egget er dårlig - flyter det i vannskorpa. Dette pga luft inni egget. |
Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren |
28-08-05, 12:24 | #11 |
Seniormedlem
Medlem siden: Mar 2005
Hvor: Trondheim
Alder: 39
Innlegg: 2.499
|
Lever du enda, Albertine? Sånt lurer jeg og på, men hadde dem holdt seg altså?
__________________
Vi slanker oss sammen! Hårek og Amicas journal
Styrer litt for meg selv or tida - noen kilo lost, noen to go! |
Min kostholdsfilosofi: Egendefinert |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|
Lignende tråder | ||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Overproduksjon av egg | Gamla | Generell diskusjon | 11 | 23-02-10 15:01 |
Melk, ost og egg | Nille | Type O | 1 | 30-07-09 09:57 |
Hvordan frelse sin mor? | Ulex | Lavkarbo generelt | 17 | 13-02-06 15:00 |
Hvordan følge fase 2 - vedvarende vekttap | HP | Vedvarende vekttap | 0 | 29-02-04 21:31 |