Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Induksjonen De første 14 dagene med Atkins |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 6
![]() |
BASISBRØD i introduksjonsperiodenHei hei
__________________
![]() ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: ATKINS
![]() |
![]() |
#2 |
Nytt Medlem
Medlem siden: Sep 2005
Hvor: oslo
Innlegg: 1
![]() |
heigodt du kom med det spørsmålet,lurer selv
__________________
rock on |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: atkins
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvis det er brødet basert på soyamel du snakker om så bare spis,men kom ikke til meg å klag hvis du ikke liker det
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: BASISBRØD i introduksjonsperiodenPrøv Prinsesse brødet og Naboen til Torkil sitt soyaproteinbrød, begge smaker bedre enn originaloppskriften i Ketolyseboka, og kan trygt brukes under Atkins Induksjon. Jeg har bakt nabobrødet med Atkins bakemix isteden for spya. Smaken var bedre, men konsistensen ble veldig kakeaktig og smulete.
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#5 |
Gjest
Innlegg: n/a
|
Sv: BASISBRØD i introduksjonsperiodenEr det rømme i proteinbrødet på ketolysekuren? Atkins sitt er det rømme i og det gjør brødet surt på smak. |
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|