Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Generell ernæringsdebatt Tema som ikke har med begrenset karbohydratinntak å gjøre. |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SisselrotSøndag fikk jeg smake sisselrot, en viltvoksende urt som smaker søtt/lakris. Smaken minnetmeg om Stevia. Derfor ble jeg nysgjerrig. Jeg husker å ha sett et TV program om to gamle svensker som samlet sisselrot og brukte som søtning. Min far fortalte at min oldemor også gjorde det. Jeg ble litt nysgjerrig på hvordan man høster og bruker urten. Fant ikke noe godt og praktisk om bruk av urten, men denne siden var i hvertfall informativ om flere er nysgjerrig på slikt:
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt
![]() |
![]() |
#2 |
Sterk og fri!
Medlem siden: Mar 2004
Alder: 60
Innlegg: 9.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: SisselrotOg her stod det faktisk hvordan den kan brukes også.
__________________
![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Rent og naturlig, uten melk, hvete, sukker, gjær, svin og sånt
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
|
|