Søk i lavkarbosidene: |
![]()
Tilpasset søk
|
|
Spørsmål og svar Hjelp oss å bli enda bedre!Still spørsmål, eller svar på det du kan. Er du ny? Spør og les her først! |
Del denne siden: |
![]() |
|
Trådverktøy |
![]() |
#1 |
Juniormedlem
Medlem siden: May 2006
Hvor: Lindås, utafor bergen
Alder: 39
Innlegg: 46
![]() |
Null sukker?Jeg går på atkins, så lurer jeg på dette med matvarer som inneholder litt sukker. feks majones, dressinger o.l som inneholder litt sukker, men har likevel lite karbohydrater. Er det slik at f eks majones er greit å spise selv om det inneholder sukker og så lenge det ikke inneholder for mye karb? |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Ketose mat:)
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 66
Innlegg: 16.021
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: null sukker?Du bør unngå så mye som mulig av sukkerholdige varer så lenge du er på induksjon. Men nå er det jo sukker i så mye, - så å unngå det 100 % er ikke mulig tror jeg. Da gjelder det å bruke hue. Er det ting man bruker lite av er det etter min mening OK med både dressing, majones og marinader. Men du bør vite hvor mange karber det er, og holde forbruket så lavt som mulig. Er det under 5 karber pr 100 gram går det som regel OK er min erfaring. Du må selv finne ut hva din kropp tåler. Noen tåler slike varer bra, andre ikke !
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins
![]() |
![]() |
#3 |
Seniormedlem
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: M & R
Alder: 56
Innlegg: 1.443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: null sukker?Marinader er jo stort sett karbohydrater, så det har jeg ikke på selv. Men får jeg det servert så spiser jeg det. |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Atkins og jeg dietten
![]() |
![]() |
#4 |
Seniormedlem
Medlem siden: Feb 2006
Hvor: Sola
Alder: 57
Innlegg: 4.132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv: null sukker?Selvkomponerte marinader betyr langt mindre karber enn de ferdige da. Så mariner i vei og kos deg med maten.
__________________
Fjonken Æresmedlem av morovirusforeningen ![]() Medlem av fredagsklubben ![]() Medlem av piskeklubben ![]() Opp i vekt etter ferien.. 28.07.06 : 83,6 kg ![]() Fjonkens vekt 04.08.06 : 83,4 kg Fjonkens vekt 11.08.06 : 83,2 kg ![]() Fjonkens vekt 18.08.06 : 84,1 kg ![]() ![]() Fjonkens vekt 25.08.06 : 83,2 kg ![]() ![]() ![]() Fjonkens vekt 01.09.06 : 82,4 kg ![]() Fjonkens vekt 21.09.06 : 80,5 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Min kostholdsfilosofi: Lindberg
![]() |
![]() |
Aktive brukere som ser på denne tråden: 1 (0 medlemmer 1 gjester) | |
Trådverktøy | |
|
|
![]() |
||||
Tråd | Trådstarter | Forum | Svar | Siste innlegg |
Kake med Splenda isteden for sukker? | Ember | Spørsmål om matvarer og oppskrifter | 7 | 15-09-09 15:21 |
Sukker - en ulv i fåreklær | HP | Artikler | 15 | 03-04-09 09:23 |
er du sukkerslave? | sommerfugl | Generell ernæringsdebatt | 4 | 26-01-05 18:26 |