View Full Version : Det PERFEKTE ketolysebrødet! 2,24 g karbo per 100 g!


Sider : 1 2 [3]

Nova
14-08-11, 14:41
Jeg lufter ikke brødet over natten. Jeg skjærer opp hele brødet etter 10 minutter og lar skivene ligge og lufttørke litt, deretter nyyyyytes. Oppbevarer det i plastpose i kjøleskap.

danielve
16-08-11, 09:31
Brødkrydderblanding er det navnet sier. En blanding av ulike krydder som gir brødet litt ekstra god smak.

marjusen
16-08-11, 12:05
Brødkrydderblanding er det navnet sier. En blanding av ulike krydder som gir brødet litt ekstra god smak.

Noe man lager selv? Eller kjøper ferdig?

trultemamma
24-08-11, 09:05
Dette er favorittbrødet mitt!

Måtte lage det med mindre egg (da jeg var gått tom), men hadde i en teskje fiberhusk istedet. Gikk fint det også!

Arianwen
24-08-11, 17:13
Mener å ha lest at karbene i linfrø kun kommer fram om du maler/knuser dem..? Det er da vitterlig 0 karber i hele linfrø eller?